LOVE

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.30. 19:28

Dúl a szerelem: festői környezetben romantikázik Mikes Anna és Krausz Gábor

A szerelmespár külföldre szökött kettesben.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor jelenleg az egyik legnépszerűbb hazai sztárpár. Nem is csoda, hiszen a szerelmük igazi tündérmeséhez illően bontakozott ki: a sztárséf nem sokkal azután csatlakozott a tavalyi Dancing with the Starshoz, miután a kapcsolata véget ért kislánya, Hannaróza édesanyjával, Tóth Gabival. Ő és Mikes Anna előbb táncpartnerekké váltak, majd hamarosan egymásba szerettek, és azóta is boldogan élnek együtt.

293A4678
Mikes Anna és Krausz Gábor / Fotó: Szabolcs László (SZL) / fotó: Szabolcs László (SZL)

Egy ilyen álomszerű egymásra találást követően igazán nem meglepő, hogy annyian rajonganak kettejük párosáért, és mindig örömmel fogadják a közös tartalmakat a közösségi médiában. Így történt ez a minap is, amikor a profi táncosnő egy videót osztott meg arról, milyen csodálatos környezetben élvezte a hétvégét a szerelemével.

Szerintem az már nem titok, hogy imádok utazni. Most egy hosszú hétvégére pattantunk az autómba, hogy Portorozba mehessünk Gáborral. Kocsikázás közben rengeteget beszélgettünk, podcasteket hallgattunk és gyönyörködtünk a tájban

- ecsetelte Instagram-posztjában Anna. A kommentszekcióba ezúttal is számos elragadtatott hozzászólás érkezett.

Kedves Anna és Gábor! Csodálatos helyen vagytok és sugárzik rólatok a boldogság. A sors tudta, hogy mikor kell bekopognia hozzátok, hogy elhozza ezt az irigylésre méltó szerelmet! Ennek örökké tartania kell. Együtt mindenre képesek vagytok és egy életen át így fogjátok egymás kezét!

- továbbította jókívánságait az egyik rajongó.

Gyönyörű pár vagytok, legyetek mindig ilyen boldogok!

- üzente a szerelmeseknek egy másik követő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek