tóth gabi
A karácsonyi piskóta miatt ismét Zsuzsihoz, a kőbányai tortáslányhoz fordultunk. Az ő segítségével egészen biztos nem rontod el az ünnepi torta alapját!
Ha te is azt gondolod, hogy jó piskótát készíteni nagyon egyszerű, akkor nagyot tévedsz! Hiszen tényleg csak akkor jó a végeredmény, ha a tészta sütés után könnyű és nem tömör vagy fojtogató. Ismét Zsuzsihoz, a kőbányai tortáslányhoz fordultunk, hogy megkérdezzük, szerinte mi a titok?
A piskóta sütés lényege, hogy a víz hozzáadásával egy könnyű, mégis kevésbé száraz tésztát kapsz, mint a hagyományos piskótáé -mondta Zsuzsi, a kőbányai tortáslány. Így ismét kaptunk tőle egy receptet, amit ha elkészítesz, a karácsonyi tortád alapja is lehet. Nem fogod megbánni!
A sütőt sütés közben ne nyitogasd, különben könnyen összeesik a tészta.
Jó étvágyat!