tóth gabi
Zsuzsi, a kőbányai tortáslány kifogyhatatlan a receptekből, ha karácsonyról van szó. Most egy szuper fedőkrémet mutat, ami segít a tortát ünnepi kabátba öltöztetni.
Tortát ünnepire varázsolni némi kreativitással, jó ötletekkel lehet. Zsuzsi, a tortáslány ismét segítségünkre sietett, néhány szuper karácsonyi tippel.
Ahhoz, hogy egy torta ünnepi legyen, nem is kell több, mint egy habzsák, díszítő csövek és egy jó tartású krém, amivel a legkülönfélébb elképzelések alapján feldíszíthetjük a tortát -mondta Zsuzsi. Így most a fehér csokis krém receptjével járul hozzá ahhoz, hogy ha már megvan a piskóta alapod, akkor tökéletesen el tudd készíteni az ünnepi süteményed.
Ez a jó tartású krém nemcsak díszítéshez tökéletes, de nagyon finom is. A krémhez adhatsz ételszínezéket, így mintákat is készíthetsz vele: Mikulás fejet, karácsonyfát, fatörzs mintát, stb... Fehércsoki helyett tejcsokiból is kikeverheted a krémet, így másfajta lesz az árnyalata. Ha a krémek színét variálod, extra izgalmas megjelenést adhatsz a tortádnak.