Zsuzsi, a kőbányai tortáslány: Így lehet pillanatok alatt ünnepivé varázsolni egy tortát
Zsuzsi, a kőbányai tortáslány kifogyhatatlan a receptekből, ha karácsonyról van szó. Most egy szuper fedőkrémet mutat, ami segít a tortát ünnepi kabátba öltöztetni.
Tortát ünnepire varázsolni némi kreativitással, jó ötletekkel lehet. Zsuzsi, a tortáslány ismét segítségünkre sietett, néhány szuper karácsonyi tippel.

Ahhoz, hogy egy torta ünnepi legyen, nem is kell több, mint egy habzsák, díszítő csövek és egy jó tartású krém, amivel a legkülönfélébb elképzelések alapján feldíszíthetjük a tortát -mondta Zsuzsi. Így most a fehér csokis krém receptjével járul hozzá ahhoz, hogy ha már megvan a piskóta alapod, akkor tökéletesen el tudd készíteni az ünnepi süteményed.
Fehér csokis krém

Hozzávalók:
- 350 g fehér csoki
- 300g habtejszín
- 300g mascarpone
Így készítsd el:
- Melegítsd fel a habtejszínt serpenyőben és olvaszd bele a fehér csokit. Keverd csomómentesre.
- Egy éjszakára tedd a hűtőszekrénybe. Másnap mascarponéval habosítsd.

Tipp:
Ez a jó tartású krém nemcsak díszítéshez tökéletes, de nagyon finom is. A krémhez adhatsz ételszínezéket, így mintákat is készíthetsz vele: Mikulás fejet, karácsonyfát, fatörzs mintát, stb... Fehércsoki helyett tejcsokiból is kikeverheted a krémet, így másfajta lesz az árnyalata. Ha a krémek színét variálod, extra izgalmas megjelenést adhatsz a tortádnak.