tóth gabi
Tökéletes társ a diétában! Így fogyaszd a szendvicset ebédre! Könnyû, ropogós, alig van benne szénhidrát. Ismét tarol a karfiol!
Ez az alacsony szénhidráttartalmú szendvics nem csak egyszerűen elkészíthető, ízletes, de még a szemnek is csábító. Ha, diétázol, ebédre teljes nyugalommal fogyaszthatod.
ROPOGÓS KARFIOLSZENDVICS
1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.
2. Szedd szét a karfiolt apró virágokra, és konyhai robotgéppel apró darabokra daráld le. Majd egy tálban 8 percen át melegítsd a mikróban.
3. Helyezd törlőkendőbe a karfiolokat, és jól csavard ki őket, hogy eltávolítsd a nedvességet belőlük.
4. Add a karfiolhoz a tojást, a mozzarellát, és a fűszereket. Majd jól keverd össze.
5. Sütőpapírral kibélelt tepsiben terítsd el szépen, és készíts kerek formákat a masszából.
6. Előmelegített sütőben süsd a tésztát 10 percen keresztül.
7. Rakd bele a tölteléket (paradicsomszósz, mozarella, só).
8. Hajts félbe a szendvicseket és süsd további 10 percen keresztül.
Jó étvágyat!