RETRO RÁDIÓ

Felejtsd el a hizlaló kenyeret, ropogós karfiolszendvics az új csoda

Felejtsd el a hizlaló kenyeret, ropogós karfiolszendvics az új csoda
Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2017. 08. 25. 14:40

Tökéletes társ a diétában! Így fogyaszd a szendvicset ebédre! Könnyû, ropogós, alig van benne szénhidrát. Ismét tarol a karfiol!

Ez az alacsony szénhidráttartalmú szendvics nem csak egyszerűen elkészíthető, ízletes, de még a szemnek is csábító. Ha, diétázol, ebédre teljes nyugalommal fogyaszthatod.

ROPOGÓS KARFIOLSZENDVICS

Hozzávalók:

  • 1 kis fej darált karfiol (kb. 3 csésze )
  • ½ csésze reszelt mozzarella sajt
  • 1 db tojás
  • oregánó
  • fekete bors
  • A töltelékhez:

  • 6 ek. paradicsomszósz
  • ½ csésze mozzarella sajt
  • csipet só
  • Így készítsd:

    1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.

    2. Szedd szét a karfiolt apró virágokra, és konyhai robotgéppel apró darabokra daráld le. Majd egy tálban 8 percen át melegítsd a mikróban.

    3. Helyezd törlőkendőbe a karfiolokat, és jól csavard ki őket, hogy eltávolítsd a nedvességet belőlük.

    4. Add a karfiolhoz a tojást, a mozzarellát, és a fűszereket. Majd jól keverd össze.

    5. Sütőpapírral kibélelt tepsiben terítsd el szépen, és készíts kerek formákat a masszából.

    6. Előmelegített sütőben süsd a tésztát 10 percen keresztül.

    7. Rakd bele a tölteléket (paradicsomszósz, mozarella, só).

    8. Hajts félbe a szendvicseket és süsd további 10 percen keresztül.

    Jó étvágyat!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.