Létrehozva: 2017.08.25.

Felejtsd el a hizlaló kenyeret, ropogós karfiolszendvics az új csoda

Tökéletes társ a diétában! Így fogyaszd a szendvicset ebédre! Könnyû, ropogós, alig van benne szénhidrát. Ismét tarol a karfiol!

Ez az alacsony szénhidráttartalmú szendvics nem csak egyszerűen elkészíthető, ízletes, de még a szemnek is csábító. Ha, diétázol, ebédre teljes nyugalommal fogyaszthatod.

ROPOGÓS KARFIOLSZENDVICS

Hozzávalók:

  • 1 kis fej darált karfiol (kb. 3 csésze )
  • ½ csésze reszelt mozzarella sajt
  • 1 db tojás
  • oregánó
  • fekete bors
  • A töltelékhez:

  • 6 ek. paradicsomszósz
  • ½ csésze mozzarella sajt
  • csipet só
  • Így készítsd:

    1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.

    2. Szedd szét a karfiolt apró virágokra, és konyhai robotgéppel apró darabokra daráld le. Majd egy tálban 8 percen át melegítsd a mikróban.

    3. Helyezd törlőkendőbe a karfiolokat, és jól csavard ki őket, hogy eltávolítsd a nedvességet belőlük.

    4. Add a karfiolhoz a tojást, a mozzarellát, és a fűszereket. Majd jól keverd össze.

    5. Sütőpapírral kibélelt tepsiben terítsd el szépen, és készíts kerek formákat a masszából.

    6. Előmelegített sütőben süsd a tésztát 10 percen keresztül.

    7. Rakd bele a tölteléket (paradicsomszósz, mozarella, só).

    8. Hajts félbe a szendvicseket és süsd további 10 percen keresztül.

    Jó étvágyat!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek