tóth gabi
Ez a habszelet nyers összetevõkbõl áll, és proteinben gazdag. Büntetlenül eheted akkor is, ha diétázol.
Mutatjuk a legjobbat: 10 perc alatt megvan ez a sütés nélküli, nyers, lenyűgözően finom, laktóz- és gluténmentes desszert. 2 összetevőjű tésztából, a sajtkrém helyett kesudiókrémből, málnatöltelékből, felvert habból áll. Egy konyhai robotgép segítségével szuperkönnyű elkészíteni. Szeletenként 9g fehérjét tartalmaz. Elkészítés ideje: 10-15 perc.
1. Egy mixerben daráld egyenletesre és simára a diós réteg hozzávalóit.
2. A konyhai robotban dolgozd össze a tészta réteg alkotórészeit. A pillanatkapcsolót nyomogatva addig keverd, míg morzsás, ragacsos állagot nem kapsz.
3. Bélelj ki sütőpapírral egy 20x10 cm-es tűzálló tálat. Töltsd bele a tésztaréteget. Simítsd egyenletesre, kicsit nyomd le, préseld tömörre.
4. Terítsd rá a kesus réteget, ezt is egyengesd el.
5. A málnadzsem (vagy friss gyümölcs) következik, simítsd rá.
6. A kókuszhabhoz nyisd fel a konzerv kókusztejet. Szedd le a kemény réteget a tetejéről. Öntsd a kókusztejet, a vaníliát, a szteviát egy tálba, és elektromos habverővel verd sima, habos krémmé.
7. Kend a habot a málnadzsem tetejére. Szórd meg a darabolt pekándióval, és hints rá nyílgyökérport. Olyan lesz, mintha porcukorral szórtad volna meg.