kulcsár edina
Ez a mennyei finomság belül lágy és krémes, kívül roppanós, és pont olyan csodás az íze, mint amennyire könnyû elkészíteni. És ez biztosan nem hizlal!
Most, hogy megérkezett a tavasz, még jobban szeretnénk megszabadulni a plusz kilóktól, mint a téli hónapokban.
Csakhogy nem olyan egyszerű lemondani az édességekről... És jó hír, hogy nem is kell! Ez a recept például tökéletes választás, ha valami könnyen elkészíthető, krémes és édes desszertre vágysz, de szeretnéd bűntudat nélkül enni.
Cukor nélkül készül, így nyugodtan fogyaszthatod, és nem marad más belőle, csak az élvezet!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Egy tálban forgasd össze a száraz hozzávalókat.
2. Add hozzá és keverd csomómentesre az olajat és a tejet.
3. Öntsd a tésztát egy bögrébe, és tedd a mikróba.
4. Pottyantsd a tészta közepébe a csokoládékockákat.
5. 70 másodpercig legmagasabb fokozaton mikrózd a sütit, majd élvezd a finomságot!