Magyar Péter ünnepelni kezdte a "nők elleni erőszakot"

INSIDER
Létrehozva: 2016.10.20.

Elkészült minden idők legjobb diétás körete: Sajtkrokett!

Zseniális újítás: íme itt a krokett, amiben egyáltalán nincs krumpli! Sõt a szénhidrátcsökkentés nevében hagyományos liszt és morzsa sem került bele. Egészséges és isteni finom!

A burgonyakrokett az egyik legnépszerűbb téli köret, különösen kedvelt mártásokkal készülő vörös húsokhoz: például marhához, vadakhoz. Sajnos a krokett - a burgonyapüréhez hasonlóan - előkelő helyet foglal el a fogyókúrázók tiltólistáján, mivel hihetetlen magas a szénhidráttartalma.

Szerencsére mostantól vége a tilalomnak, diétás lett a krokett!

Mindezt egy magyar diétázó fantasztikus ötlete teszi lehetővé: egy laza mozdulattal minden hozzávalót kicserélt a krokettben. Megalkotta a sajtkrokettet, melybe kizárólag alacsony szénhidráttartalmú alapanyagok kerültek.

Sajtkrokett


Hozzávalók:

(23 db - az egészben kb. 14-15 g ch)

  • 300 g reszelt sajt
  • 20 g Update liszt
  • 1 tojás
  • Só, bors
  • A bundázáshoz:

  • 50 g Mester Morzsa

  • Így készítsd el:

    1. A krokett hozzávalóit dolgozd össze, majd sodord formára a masszát. Igyekezz nagyjából egyforma hosszúságú darabokat készíteni.

    2. A megformázott krokettet forgasd Mester Morzsába.

    3. Legalább  20-30 percig pihentesd a krokettet hűtőben.

    4. Bő, forró zsiradékban süsd aranyszínűre.

    Hasonló íze van, mint a rántott sajtnak!

    Jó étvágyat!

    TIPP: Próbáld ki Norbi krumplipürével is! Egyenesen szuper!

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek