Ez az étel nem hiányozhat a tányérodról. Hidegen, melegen egyaránt imádni fogod.
Most, hogy itt a paradicsomszezon , érdemes kipróbálnod ezt a nagyon könnyű és nem utolsósorban olcsó ételt. Eheted önálló fogásként, de remek köret egy finom sülthöz is. Gyakorlatilag alig kell hozzá valami és pillanatok alatt kész.
Hozzávalók:
![]()
Elkészítés:
Vágd egyenletes kerek szeletekre a megmosott paradicsomokat. Tedd egy kiolajozott tepsibe, vagy hőálló tálba.
Minden szeletre tégy egy csipet sót, frissen őrölt borsot, majd legvégén reszelt parmezánt.
8-10 perc alatt kész. Ha van a sütődön grill funkció, az utolsó 2-3 percben kapcsold be!
Tipp
Ha kész, megszórhatod aprított friss petrezselyemmel, oregánóval, vagy akár bazsalikom levéllel is!
