kulcsár edina
Vigyázat! Annyira finom, hogy a nassolás veszélye fenyegethet Még jó, hogy egészséges.
Egészséges alapanyagokból készült, így az eredmény: alacsony szénhidrát tartalmú, gluténmentes desszert lesz. Paleo diétázók is fogyaszthatják.
1. Vékonyan kenj ki egy serpenyőt 2 ek. olvadt kókuszolajjal. Sütés előtt forrósítsd fel.
2. Keverd össze a száraz hozzávalókat: a kókuszlisztet, sütőport, fahéjat, sót.
3. Egy közepes tálban keverd össze a nedves hozzávalókat: a tojásokat, olajat, édesítőt.
4. Elegyítsd a száraz és nedves keveréket.
5. Ebbe a masszába forgasd bele az előkészített almakarikákat.
6. Az olvadt olajjal kend meg a fánkocskák tetejét, és szórd meg a fahéjas cukorral.
Tipp:
A receptet kipróbálhatod sűrű almaszósszal is. Keverj egy kanállal a nyers tésztához.