tóth gabi
Ez a diétás fasírt elképesztõen finom, és a legjobb benne, hogy sem sütéssel sem fõzéssel nem tesszük tönkre a benne lévõ vitaminokat.
1. Konyhai robotgépben aprítsd össze a brokkoli rózsákat és a kesudiót.
2. Szórd a gépbe a többi hozzávalót is. 30-40-szer nyomd meg az impulzus kapcsolót. Jól daráld össze, krémes állagú legyen.
3. Kedved szerint ízesítsd.
4. Egy evőkanálnyi adagot nyomj össze kis labdává.
5/a mód: már fogyaszthatod is. A maradékot tartsd hűtőben.
5/b mód: tedd a brokkoli labdákat 115 fokon kb. 4-5 órára a sütőbe. Ha kész, légmentes zacskóban tárold a hűtőben. (Ezzel az eljárással kevésbé lesz puha és nedvdús, ellenben szárazabb és kicsit ropogós).
Tipp: a végén a labdákat szezámmagba is forgathatod.