RETRO RÁDIÓ

Ez az egészséges fasírt lett az ősz legnagyobb diétás kedvence

Ez az egészséges fasírt lett az ősz legnagyobb diétás kedvence
Rózsa Dia
Szerző
Rózsa Dia
Létrehozva2016. 09. 08. 13:27

Ez a diétás fasírt elképesztõen finom, és a legjobb benne, hogy sem sütéssel sem fõzéssel nem tesszük tönkre a benne lévõ vitaminokat.

HOZZÁVALÓK kb. 24-26 darabhoz:

  • 2 ½ csésze , nyers brokkoli darabok
  • 2 ½ csésze kesudió
  • ¼ csésze vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma, frissen zúzva
  • 2 ek extra szűz olívaolaj
  • ¼ csésze Update1 Mester morzsa vagy aprószemű zabpehely
  • ½ tk rózsaszín Himalája só
  • ELKÉSZÍTÉS:

    1. Konyhai robotgépben aprítsd össze a brokkoli rózsákat és a kesudiót.

    2. Szórd a gépbe a többi hozzávalót is. 30-40-szer nyomd meg az impulzus kapcsolót. Jól daráld össze, krémes állagú legyen.

    3. Kedved szerint ízesítsd.

    4. Egy evőkanálnyi adagot nyomj össze kis labdává.

    5/a mód: már fogyaszthatod is. A maradékot tartsd hűtőben.

    5/b mód: tedd a brokkoli labdákat 115 fokon kb. 4-5 órára a sütőbe. Ha kész, légmentes zacskóban tárold a hűtőben. (Ezzel az eljárással kevésbé lesz puha és nedvdús, ellenben szárazabb és kicsit ropogós).

    Tipp: a végén a labdákat szezámmagba is forgathatod.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.