tóth gabi
Elkészült minden idõk legzseniálisabb diétás császármorzsája! Se cukor, se liszt nem kell hozzá, így biztosan nem fogsz tõle meghízni. Gyors, diétás és isteni finom!
Ha te is édesszájú vagy, szinte biztosan szereted a császármorzsát. Könnyű desszert isteni gyümölcslekvárral, amit egészen idáig a nagymamák készítettek legjobban. Most azonban hatalmas csavart vett a császármorzsa, hiszen liszt vagy búzadara helyett forradalmian új alapanyagból készül, mely minimumra szorítja vissza ennek a finomságnak a szénhidráttartalmát. Így már egyáltalán nem hizlal a császármozsa.
A zseniális ötlet, mely szerint fogyókúrás italporból készüljön a desszert természetesen a magyar diétázók legnagyobb táborából származik. Norbi követői folyton újítanak, és ez a recept tényleg szuper lett!
Hozzávalók:
- 2 tojás
- 3 púpos ek vaníliás shake por
- 2 dl 3,5%-os tej
1/2 cs sütőpor
1 tk vaj vagy kókuszzsír
Így készítsd:
1. Add a tejhez a tojást és a shake port, majd turmixold össze.
2. Forrósítsd fel a zsiradékot egy serpenyőn, öntsd rá a bekevert masszát.
3. Kezdd el úgy sütni, mint egy palacsintát, majd egy fakanállal folyamatosan aprítsd kisebb darabkákra. Így pirítsd még néhány percig, vagy amíg kellőképpen morzsalékos lesz!
TIPP:
Cukor nélkül készült lekvárral vagy szörppel kínáld! Isteni finom!
(Ötlet: Pokorné, Beáta, Facebook, Akik szeretik az Update pékségeket)