tóth gabi
A nyári meleggel megérkezett a felhõfagyi, mely hiánypótló szénhidrátmentes finomság lesz a kánikulában.
Szenzációként tört be idén az egészséges finomságok kínálatába a felhőmuffin, a felhőkenyér és a felhőpalacsinta, melyek egytől egyig cukor és liszt nélkül készülnek. A felhő-variációk szinte azonnal rendkívül népszerűek lettek az ínyencségek iránt sóvárgó nők körében, hiszen ezeket végre lelkiismeret furdalás nélkül lehet nassolni!
A nyári meleggel megérkezett a felhőfagyi is, mely hiánypótló finomság lehet a kánikulában.
Alapja dús tejszín, természetesen cukor nélkül ebbe pedig csak a natúr, zamatos gyümölcs kerül. Tiszta ízek, csupa egészség, imádni fogod!
Hozzávalók
Így készítsd:
1. Verd kemény habbá a tejszínt az ízlésed szerinti mennyiségű édesítővel, illetve a vaníliával.
2. Morzsold szét a jeges málnát.
3. Forgasd bele a tejszínhabba a málnát, majd az így kapott krémet oszd szét csinos poharakba. Fogyasztásig mehet a mélyhűtőbe!
Tippek:
- Ha este szeretnétek megenni, készítsd el már délután, így csak elő kell venni a hűtőből.
- Próbáld ki más gyümölccsel is! Eperrel, szederrel, meggyel vagy barackkal szintén nagyon finom!
- Ha friss gyümölccsel készíted, érdemes előtte lefagyasztani, így szebb, igazán felhőszerű lesz a krém!