Létrehozva: 2016.06.16.

Felhőfagyi cukor nélkül, ez a nyár diétás őrülete!

A nyári meleggel megérkezett a felhõfagyi, mely hiánypótló szénhidrátmentes finomság lesz a kánikulában.

Szenzációként tört be idén az egészséges finomságok kínálatába a felhőmuffin, a felhőkenyér és a felhőpalacsinta, melyek egytől egyig cukor és liszt nélkül készülnek. A felhő-variációk szinte azonnal rendkívül népszerűek lettek az ínyencségek iránt sóvárgó nők körében, hiszen ezeket végre lelkiismeret furdalás nélkül lehet nassolni!

A nyári meleggel megérkezett a felhőfagyi is, mely hiánypótló finomság lehet a kánikulában.

Alapja dús tejszín, természetesen cukor nélkül ebbe pedig csak a natúr, zamatos gyümölcs kerül. Tiszta ízek, csupa egészség, imádni fogod!

 

Hozzávalók

  • 2 dl habtejszín
  • édesítő ízlés szerint, nyírfacukor vagy Lovely Sweet
  • 1/2 tk vanília kivonat
  • 20 dkg fagyasztott málna
  • Így készítsd:

    1. Verd kemény habbá a tejszínt az ízlésed szerinti mennyiségű édesítővel, illetve a vaníliával.

    2. Morzsold szét a jeges málnát.

    3. Forgasd bele a tejszínhabba a málnát, majd az így kapott krémet oszd szét csinos poharakba. Fogyasztásig mehet a mélyhűtőbe!

    Tippek:

    - Ha este szeretnétek megenni, készítsd el már délután, így csak elő kell venni a hűtőből.

    - Próbáld ki más gyümölccsel is! Eperrel, szederrel, meggyel vagy barackkal szintén nagyon finom!

    - Ha friss gyümölccsel készíted, érdemes előtte lefagyasztani, így szebb, igazán felhőszerű lesz a krém!
     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek