tóth gabi
Helyettesítsd a krumplit a tavasz egyik legszuperebb zöldségével, készítsd karalábéval! Nem kell külön fõzõcskézned a fogyókúrád alatt, mert ezt az apró különbséget észre sem fogja a családod venni!
A méltánytalanul háttérbe szorított karalábé az egyik legegészségesebb zöldségünk. A zsenge karalábénak most jön a szezonja, számos áldásos hatása miatt nemcsak nyersen érdemes fogyasztani belőle.
A karalábé magas rost tartalma miatt remekül szabályozza az emésztést. Emellett rendben tartja a vérnyomást és kiváló lúgosító is!
Remekül helyettesítheted a krumplit karalábéval! Fantasztikus lakomát készíthetsz belőle, ráadásul garantáltan egészségesebb és diétásabb a krumplis változatnál!
Hozzávalók:
Így készítsd:
FONTOS!
A karalábé víztartalma magas, így a sütés során rengeteg levet ereszt. Ezért a már összeállított rakott karalábédat inkább takarás nélkül tedd a sütőbe. Csak akkor tegyél alufóliát rá, ha túlságosan pirulna a teteje.
Tipp: