tóth gabi
Imádjuk a nasikat és nemcsak tévénézéshez! Végre itt egy igazán szuper, diétába is illeszthetõ sósrúd. Igazi olasz csemege, minimális szénhidráttal. Ráadásul isteni finom!
A legtöbb diéta úgy kezdődik: hagyd el a finomított szénhidrátot, a cukrot, a fehér lisztet, a kenyérféléket, a péksüteményeket, a desszerteket és a nasikat. Szerencsére nem kell megvonnod magadtól a legjobb falatokat, csak éppen okosan kell választani! Ebben a finom ropogtatnivalóban nem fogsz csalódni! Vigyáz az alakodra, alig van benne szénhidrát!
Knap Daniella receptje
Hozzávalók:
(kb 20 db nagy grissinihez)
Így készítsd:
1. A tészta hozzávalóit dagaszd meg egy tálban vagy kenyérsütőgépben.
2. Dagasztás után azonnal formázhatod is. Mérj kb. 23 g-os tészta darabokat (20 db lesz), majd mindegyik darabkából sodorj hosszúkás rudakat.
3. A Grissini pálcákat sorakoztasd olívaolajjal megkent tepsibe. Takard le a tepsit, és kb 25 percig hagyd langyos helyen pihenni a tésztát.
4. 180 fokra előmelegített sütőben addig süsd, amíg kissé barnulni nem kezd a sós rudacskák teteje. Ez kb 10-15 perc.
Mártogasd pikáns paradicsomszószba!
Tippek:
Azért jobb kenyérsütőgépben végezni a dagasztást, mert könnyedebb lesz a tészta.
Egy tepsiben kb. 10 darab fér el, szóval 2 tepsi szükséges.
Egyszer kell csak keleszteni, méghozzá formázás után, ez fontos!
Először bepuhulnak a rudak, de másnap már jó ropogósak.
Nem szabad letakarni őket vagy dobozba tenni sütés után, mert akkor puhák lesznek.