kulcsár edina
Sokak kedvence a répatorta, amit ezúttal továbbgondoltunk egy kicsit! Ha szereted ezt a süteményt, akkor ezt a könnyen elkészíthetõ kekszet is imádni fogod!
HOZZÁVALÓK:
Keverd össze először a száraz hozzávalókat, a pelyhet, a lisztet, a sütőport, a sót, fahéjat. Egy másik tálban a tojást a cukorral és a zsiradékkal. Öntsd össze a kettőt, végül add hozzá a répát.
Tedd hidegre a tésztát minimum fél órára. Ha ennél több időre hagyod a hűtőben, fóliával takard le a tetejét, nehogy kiszáradjon.
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és tegyél sütőpapírt egy tepsire.
Formázz 15 egyforma kis gombócot, és lapítsd el a sütőpapíron.
Süsd 12-15 percet, vedd ki a sütőből és hagyd kihűlni a tepsiben.