A tojásfehérjéket 30 g cukorral verjük habosra. A sárgákhoz tegyük a maradék cukrot és keverjük össze.
Ezután a sárgákhoz adjuk hozzá a fehérje habot, óvatosan keverjük át. A lisztet szitáljuk hozzá, majd szórjuk bele a vaníliás cukrot.
A tésztát osszuk ketté. Az egyik felébe rakjuk bele a kakaót és egy csipet sót, majd óvatosan keverjük át.
Egy tepsibe simítsunk sütőpapírt, öntsük bele a sima tésztát, és 180 C fokon 8 percig süssük. Majd rakjuk a tészta tetejére a csokoládés nyers masszát, és így süssük tovább 180 C fokon még 8 percig.
Vegyük ki a sütőből, kenjük rá a nutellát, és tekerjük fel a tésztát. Csomagoljuk bele a sütőpapírba a tekercset, rakjuk a hűtőszekrénybe 1 órára.
Végül vegyük ki a hűtőből a tekercset, szeleteljük fel és egyenként mártsuk bele a tekercsek alját nutellába. Helyezzük őket nutellával felfelé egy tálcára és rakjuk vissza a hűtőbe 30 percre.