Tegyél egy tálba lisztet, cukrot, élesztőt és keverd össze. Öntsd hozzá a vizet. Gyúrd össze a tésztát kézzel, közben rakd hozzá a sót és gyúrd tovább.
Helyezd rá a gyúródeszkára. Erős mozdulatokkal gyúrd meg. Készíts belőle egy nagy gömböt.
Tedd bele egy tálba, kend be egy kis olajjal az egészet. Fedd le, vagy takard le konyharuhával és hagyd kelni 1,5 órán keresztül.
Vedd ki a tésztát a tálból, helyezd a gyúródeszkára, és gyúrd át ismét.
Kenj be egy serpenyőt olajjal, helyezd bele a tésztát, fedd le és hagyd kelni még 30 percen keresztül.
Majd a serpenyőt olajozd be, tedd bele a tésztát terítsd szét és alacsony hőfokon kezd el sütni, tetejét helyezd rá.
Enyhén olajozz be egy nagyobb tányért és a félig sült kenyeret fordítsd rá. Csúsztasd a tészta másik oldalát a serpenyőbe. Tedd rá a fedőt.Ha megsült, vedd ki és hagyd hűlni a kenyeret.