RETRO RÁDIÓ

Ez a tavaszi finomság jobb, mint a pogácsa

Ez a tavaszi finomság jobb, mint a pogácsa
Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2019. 05. 14. 14:45

Néha a legegyszerûbb ételek a legfinomabbak. Ezt a sós harapnivalót eheted magában egy kis majonézes mártással, de krémlevesek mellé is kínálhatod.

Spárga leveles tésztába tekerve

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöld spárga
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 db tojás
  • 10 dkg reszelt füstölt sajt a tetejére
  • Így készítsd el:

    1. A spárgákat mosd meg ( ha szükséges hámozd ), és enyhén sós, forró vízben 5-6 percig párold, hogy roppanós maradjon.

    2. Szedd hideg vizes tálba, csöpögtesd le, és papírtörlőn felsorakoztatva itasd le.

    3. Vágd le a leveles tésztából a szükséges mennyiségű csíkot, és tekerd a spárgákra. Sütőpapírral bélelt tepsire tekerd fel, kend meg a tésztát a felvert tojással és a tetejét szórd meg a reszelt sajttal

    4. 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre.

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.