tóth gabi
Egyáltalán nem szokványos módszert alkalmazott, nem csoda, hogy mindenki szája tátva maradt. A trükk egyszerû, zseniális, ráadásul a végeredmény nagyon finom.
Ma már egyre kevesebb háziasszony készíti maga a tésztát, pedig a túrós csusza, a húsleves a házi tésztával igazán finom. Bár nagyon sok munkával jár, igazán megéri: a család, a vendégek hálásak lesznek az ízorgiáért. Egy magyar háziasszony, Marika pedig olyan trükköt vetett be a saját készítésű tésztáknál, amitől mindenki álla leesett.
Amilyen egyszerű a trükk, annyira látványos a végeredmény: a háziasszony mindössze egy kis petrezselyemzölddel bolondította meg a készülő tésztát.
Izgalmas és érdekes mintát kapott így a tésztacsík:
A végeredmény pedig nem csupán látványos, hanem finom is. Az biztos, hogy ettől mindenki kellemesen meglepődik a vasárnapi ebédnél!
Forrás: Józanné Marika (Facebook, Boros Vali konyhája)