RETRO RÁDIÓ

Felejtsd el, amit a tésztafőzésről eddig tudtál! Sokkal jobb módszert mutatunk!

Felejtsd el, amit a tésztafőzésről eddig tudtál! Sokkal jobb módszert mutatunk!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 09. 30. 12:30

Felforralod a fazékban a vizet, majd belerakod a tésztát? Ez a trükk jobb módszer ennél...

Fogunk egy fazekat, megtöltjük vízzel, sót szórunk bele, majd forrás után mehet a tészta, ugye? Na jó, sokan még olajat is öntenek hozzá. Bármilyen bevált megoldásnak is tűnik, tedd félre, mert sokkal gyorsabb és jobb megoldást mutatunk.

Hogy miért érdemes váltanod? Mert sok-sok időt megspórolsz, és még mosogatnod is könnyebb lesz. Egy serpenyőt ugyanis sokkal egyszerűbb elmosni, mint egy lábost. Igen, jól olvastad: serpenyőt!

1. Vegyél elő egy serpenyőt, és felejts el minden előítéletet, melyet az eddigi tapasztalataidra építesz.

2. Szórd bele a serpenyőbe a tésztát, melyet meg szeretnél főzni.

3. Önts hozzá annyi vizet, mely éppen ellepi.

4. Állíts a hőfokot közepesre, sózd meg a vizes tésztát, és kevergesd meg időnként, mialatt főni kezd.

5. Ha a víz túl gyorsan elpárolgott, pótold egy kevéssel.

Ezzel a módszerrel 10 perc alatt elkészül a tésztád, nem kell várni, amíg felforr a főzővíz, és sokkal egyszerűbben, gyorsabban végzel, mint eddig bármikor!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.