tóth gabi
Légiesen könnyû és mennyeien finom csokidesszertet mutatunk! Varázsold az asztalra te is, hogy mindenkit lenyûgözhess vele!
Töményebb, mint egy finom csokipuding, ám mégis könnyedebb!
Íme, az elronthatatlan csokimousse, ami garantáltan lágy és krémes lesz! A receptből ráadásul száműztük a vajat, a cukrot, sőt még a tojást is, így bármilyen diéta vagy ételallergia esetén kiváló desszertet készíthetsz!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. A kesudiót áztasd egy éjszakára vízbe.
2. Csepegtesd le és az összes hozzávalóval együtt tedd egy mixerbe. Keverd 5-6 percig, amíg teljesen homogén állagú krémet kapsz.
3. Tálalás előtt hűtsd egy órát.
4. Csokiforgáccsal, vagy gyümölccsel tálald.
Tipp: Sütemények vagy torták töltelékeként is felhasználhatod!