kulcsár edina
A melegszendvics lényege a sajt, mely lágyan omlik el a kenyér belsejében, miután megsütötted. Egyedi a szendvicsed a többi finomságtól lesz, ami belekerül. Mutatunk néhány eredeti ötletet!
Melegszendvics minden mennyiségben, amilyenhez csak kedved van! Készíts magadnak reggelire sósat vagy édeset, kicsit vagy nagyot, a lényeg, hogy legyen benne sajt!
Remekül fel lehet használni hozzá az előző napi vacsoráról megmaradt alapanyagokat, hogy nagyon finom reggelit varázsolj az asztalra.
A sült szalonnával, friss spenóttal készült melegszendvics: igazi ízorgia!
Ha nagyon éhes vagy, süss egy tükörtojást a mindennel megtömött melegszendvicset tetejére. Így igazán tartalmas villásreggelid lesz!
Ne ijedj meg az új ízektől, ez brutálisan finom! A megfőzött, feldarabolt brokkolit tedd a kenyerek közé, spékeld meg egy kis füstölt sajttal, és máris mehet a szendvics sütőbe. Tehetsz hozzá chilit is.
A megmaradt sonkát vagy sült húst darabold fel, turbózd fel feldarabolt főtt tojással, tegyél rá kevésbé intenzív ízű sajtot, és más sütheted is.
Ezt a szendvicset sütőben tudod elkészíteni. A végén tegyél egy csipet reszelt sajtot a zsemlék tetejére, hogy még finomabb legyen.
Igazi energiabomba, de reggel megengedheted magadnak, ha kemény napnak nézel elébe.
A felszeletelt olajbogyó sós ízét figyelembe véve ízesítsd a szendvicset. Tegyél bele aprított újhagymát, ha szereted, akkor paradicsom- szeleteket is. Isteni finom!
Az édes ízű gofri igazi meglepetés sajttal és sült hússal megsütve.
Sós-édes kavalkád, az édesszájúak kedvence lehet. A kalács alapanyag egy semleges sajttal megsütve, lekvárral tálalva tuti reggeli nasi.