tóth gabi
A panírozás már a múlté, új idõk jönnek, fölösleges szénhidrátok nélkül, friss ízekkel! Így pepecselés nélkül 20 perc alatt elkészül a tökéletes és szaftos csirkesült!
A rántott csirke tagadhatatlanul finom, de sajnos nem igazán tesz jót az alakodnak! A panírbunda rengeteg szénhidrátot tartalmaz, így ha túlságosan rákapsz, pillanatok alatt felkaphatsz magadra egy kis fölösleget. Persze ilyen-olyan trükkökkel ugyan csökkentheted a panírban a morzsát és a lisztet, de biztosan állíthatjuk, hogy egyik sem lesz tökéletes verzió. Ha te mégiscsak ezt keresed, akkor felejtsd el a panírt! Mutatjuk, hogy süsd meg a húst, hogy finom is és diétás is legyen! Próbáld ki!
Teljesen natúr, bátran elkészítheted akkor is, ha idegenkedsz az új ízektől. Ez ugyanis egy teljesen egyszerű sült! Ráadásul ez a változat nemcsak ízét tekintve tökéletes, hanem puha és szaftos is!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.
2. Enyhén klopfold meg a szeleteket, hogy egyenletes vastagságúak legyenek, majd mindegyik szeletet merítsd olajba, hogy jobban tapadjanak rá a fűszerek.
3. Egy kis tálban keverd el a sót, borsot, fokhagyma port, vöröshagyma port és chili port. Szórd meg a fűszerkeverékkel a hússzeletek mindkét oldalát.
4. Helyezd a szeleteket egymás mellé egy tepsiben, ügyelve, hogy ne fedjék egymást!
5. 20 fokra előmelegített sütőben süsd a hússzeletek kb. 20-25 percig.
6. Fedd le fóliával, és hagyd pihenni 5-10 percig szeletelés előtt.
10. Mindig frissen, forrón tálald.