tóth gabi
Varázsolj napfényt a szürke õszi estékbe! Mediterrán hangulatú, könnyû vacsorának vagy vendégváró falatkáknak is kíváló választásnak ígérkezik ez a recept!
A húsgolyó mindenképpen nyerő fogás, de mi most még csavartunk rajta egyet!
Még finomabbak és egészségesebbek lettek ezek a falatkák!
A vörös húst lecseréltük pulykára, az unalmas paradicsom szószt pedig könnyű, joghurtos tzatzikire! Remek párosítás született!
Itt az ideje, hogy te is kipróbáld, és elkápráztass vele mindenkit!
Hozzávalók a húsgolyókhoz:
A tzatzikihez:
Így készítsd el:
1. A tzatziki hozzávalóit keverd el alaposan, és tedd a hűtőbe, amíg a húsgolyók elkészülnek.
2. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
3. Keverd össze alaposan a húsgolyó hozzávalóit, mintha fasírtot gyúrnál, és formázz belőle kis golyókat.
4. Sorakoztasd a fasírtgolyókat a tepsibe és süsd kb. 20 percig, amíg szépen megbarnulnak.
5. Tálald tzatzikivel és friss kaporral.