kulcsár edina
Ez az alapanyag biztos a te hûtõdben is megtalálható, ráadásul nemcsak habkönnyûvé varázsolja a tojásrántottát, de az íze is fenséges lesz tõle! Kitaláltad már, mi lehet az?
Egy jól ismert reggeli, amit képtelenség elrontani, mégis rengetegféleképpen el lehet készíteni: tehetsz bele zöldségeket, sütheted baconnel, vagy szimplán játszhatsz a fűszerezésével is.
Ha viszont inkább maradnál a hagyományos verziónál, de valamivel azért mégis feldobnád a jól megszokott ízt, mindenképpen próbáld ki majonézzel!
Ez alatt most nem azt értjük, hogy a végén tegyél a tetejére belőle, hanem amikor feltöröd a tojásokat, egy kiskanállal keverj hozzá, és így süsd meg. Ettől habosan krémes lesz a tojásrántotta, és garantáltan mind a tíz ujjadat megnyalod utána. Ugye milyen egyszerű?