kulcsár edina
Ennyire gyorsan és egyszerûen még nem készítettél húsételt! Alig van vele meló, a végeredmény mégis egy isteni finom, könnyû fogás.
Dobj össze pillanatok alatt egy gyors ebédet, vagy vacsorát. Lehetetlenség megunni, annyira finom ez az egytálétel. A fűszerezést kedvedre variálhatod, ízesítsd azzal, amit a konyhában találsz.
A megfelelő köret kiválasztásával igazi diétás ételt tudsz percek alatt az asztalra varázsolni.
Ez a kaja főnyeremény, mert gyorsan elkészül, de a legjobb benne, hogy elronthatatlan!
Eszméletlen illata lesz a szalonnával, sajttal, fűszerekkel összesült húsnak!
Roppan, ahogy ráharapsz, és mennyei, ahogy elomlik a szádban!
1. Mosd meg és vágd szeletekre a csirkemellet. Fűszerezd be az előre elkészített keverékkel.
2. Tedd kiolajozott tepsibe a csirkemelleket, majd borítsd be az egészet baconszalonna-szeletekkel.
3. Takard le alufóliával, 200 fokos sütőben süsd 20 percig, majd a fóliát levéve még 10 percig, hogy ropogós legyen a szalonna.
4. Amikor úgy érzed, hogy már jó, szórd meg a tetejét reszelt sajttal, és tedd vissza még 5-6 perce a sütőbe, hogy a sajt megpiruljon.
Ha köretként nem krumplit vagy rizst, hanem karfiolt, zöldbabot vagy cukkinit választasz, igazán könnyű és kímélő isteni fogásod lesz!