RETRO RÁDIÓ

Ez a hozzávaló a tökéletes tojásrántotta titka, de ezt mindenki elfelejti

Ez a hozzávaló a tökéletes tojásrántotta titka, de ezt mindenki elfelejti
A
Szerző
A
Létrehozva2016. 09. 13. 09:15

Szeretnél egy krémesen lágy, omlós és ínyenc rántottát készíteni? Két csoportja van a rántottakészítõknek, de mindkettõnek tudunk újat mutatni.

A rántottarajongók egyik fele tejjel készíti a rántottát, a másik fele tej nélkül.  A titok azonban a tejfölben rejlik. Ettől lesz pikánsan édes és savanykás ízű, az állaga pedig krémesen lágy és könnyű.

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 4 teáskanál tejföl
  • 2 evőkanál vaj
  • só, bors
  • Elkészítése:

    Verd fel a tojásokat egy tálban!

    Adj hozzá tojásonként egy teáskanál tejfölt, és keverd el!

    Egy serpenyőben ne olajjal, hanem vajban süsd ki a tojásos egyveleget! 

    Alacsony hőfokon habverővel kevergetve addig süsd, ameddig krémes állagú nem lesz.

    Az eredmény egy kellemesen könnyű tojásrántotta, amit már fogyaszthatsz is.

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.