tóth gabi
Imádod a koviubit, de szívesen kipróbálnál idén valami újat? Mutatunk néhány zseniális ötletet, amivel elvarázsolhatod a családodat.
Aki szereti a kovászos uborkát, de nem kedveli, hogy az erjedést beindító kenyérszelet szétmállva zavarossá teszi az egyébként hűsítőként fogyasztható uborkalevet, akkor próbálja ki a következő módszert: mindenben kövesse a hagyományos receptet, de kenyérszelet helyett burgonyát használjon.
RECEPTET ITT TALÁLOD
Imádjuk a magyar kovászos uborkát, ezt gyorsan szögezzük le! De a lengyelek olyan rafináltságot találtak ki koviubi ügyben, amit érdemes ellesni tőlük!
A RECEPTET ITT TALÁLOD
Nincs is jobb, mint a hűtőből előkapni a friss kovászos uborkát, és elropogtatni a vacsora mellé. Ha viszont hosszú napokig hiányzik a napsütés, oda a finom csemege. Hacsak nem találsz valami megoldást...
A RECEPTET ITT TALÁLOD