Menczer Tamás: Az emberek azt várják a vezetőiktől, hogy védjék meg őket!

POLITIK
Létrehozva: 2016.05.22.

Újjászületett a palacsinta: habos lett és epres! Íme, a recept

Sokan lusták palacsintája néven ismerik ezt a finomságot, mert a legjobb benne, hogy nem kell órákig ácsorogni a serpenyõ mellett míg az ember kisüti a család egész adagját. Elég, ha összekevered és betolod a sütõbe.

HOZZÁVALÓK:

  • 3 nagy tojás
  • 180 ml tej
  • 100 g liszt csésze liszt
  • 15 g cukor cukor
  • csipet só
  • 1 teáskanál vanília-kivonat
  • a sütéshez 2 evőkanál vaj
  • ELKÉSZÍTÉS:

    Melegítsd elő a sütőt 220 fokra és tedd bele a serpenyőt minimum 8 percre üresen.

    Keverd, vagy turmixold össze a hozzávalókat.

    Tedd a serpenyőbe a két kanál vajat, és amikor megolvadt, öntsd bele a masszát.

    Told a sütőbe, 15-17 percre.

    Közben aprítsd fel vékony szeletekre az eperszemeket, és szórd a kész palacsinta tetejére. Végül hintsd meg porcukorral és tálald melegen.

    Íme, a videó, amiből ellesheted a trükköket:

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek