
Hozz ki mindent az eperbõl, és tedd ezt úgy, ahogyan ezelõtt még sosem. Íme, a legjobb trükkök, amiket imádni fogsz!
Imádod az epret? Mindent szeretnél kihozni belőle, ami a rövid szezon alatt csak lehetséges? Akkor íme, a legjobb trükkök, melyeket neked is ki kell próbálnod!
Áztasd pezsgőbe néhány órán át, és bódító, gyümölcsös finomság lesz belőle.
![]()
Ízesítsd és hűsítsd vele üdítődet, vizedet vagy limonádédat jégkockába zárva.
![]()
Pepecselés helyett szeleteld tojásszeletelővel, és rengeteg időt spórolsz, ráadásul a szeletek is szép, szabályosak lesznek.
![]()
Fordíts a sorrenden: ne az epret mártsd csokiba, hanem a csokit olvaszd meg és töltsd az eperbe. Isteni csemege lesz!
![]()
Hasítsd négyfelé, és fújj bele tejszínhabot! A csücskéből óvatosan vágj le előtte, hogy kis talpakat képezzen, és megálljanak a falatkák.
![]()
Távolítsd el könnyen és gyorsan a szárát és csumáját egyetlen mozdulattal, egy szívószál segítségével.
![]()
Készítsd belőle szárított nassolnivalót. Szeleteld fel, kenj ki növényi zsiradékkal egy tepsit, állítsd a sütőt a legalacsonyabb fokozatra, és hagyd, hogy roppanósra süljön a gyümölcs. Ne lepődj meg, ez akár 7-10 órán át is eltarthat majd, de hidd el, megéri!
![]()







