tóth gabi
Kétségtelen, hogy elsõsorban pudingot érdemes készíteni belõle, de számtalan más lehetõség is kínálja magát. Tudod, hogy mi minden lesz sokkal finomabb a pudingportól? Mutatjuk!
A puding az egyik leggyorsabban elkészíthető desszertünk. Pár perc alatt kikavarni és összerottyantani tényleg nem nagy konyhaművészet. Azonban nemcsak poharakba kerülhet ez a finomság! Mutatjuk, mi mindenre használhatod még.
A gyümölcslevesekhez tökéletes megoldás. Sűrítheted a levest a hozzáadott gyümölccsel megegyező, vagy vanília ízesítésű pudingporral.
Elronthatatlan lesz a népszerű finomság, ha vaníliapudinggal tuningolod fel a tojássárgás sűrítőalapot. Így ugyanis biztosan nem ugrik össze a tojás. Igazán selymes, fenségesen krémes lesz a madártej.
Jóval egyszerűbb változat és nagyon finom. Főzd meg a tejberizst és keverd hozzá a pudingport, mazsolát, majd a kivajazott formában, 180 fokon süsd készre. A végén ne felejtsd el gyümölcslekvárral nyakon önteni!
Ha még nem sütöttél palacsintát pudingporral, itt az ideje, hogy kipróbáld! Tökéletes állagú és ízű tésztát kaphatsz egy kis pudingpor hozzáadásával!
A piskóta is fantasztikusan könnyű és finom lesz, ha a liszt 1/3-át pudingporral helyettesíted. A piték tésztájába is tehetsz pudingport: szinte varázslat történik a süteménnyel! Sokkal omlósabb, lágyabb és teltebb ízű lesz.
A világ legegyszerűbb tortáját készítheted el pillanatok alatt, ezzel a szuper egyszerű piskóta recepttel. A tortakrémet pedig ízlés szerinti pudingporból percek alatt összedobhatod. Fokozhatod a hatást, ha gyümölcsöt, aszalványokat vagy dióféléket keversz még a krémbe!