RETRO RÁDIÓ

Elképesztő újítás! Rántott hús ennél nem lehet ropogósabb!

Elképesztő újítás! Rántott hús ennél nem lehet ropogósabb!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 04. 17. 10:00

Meg fogsz döbbenni, hogy egy apró trükkel milyen csodálatos fogást szervírozhatsz az asztalra! Ezt a rántott húst garantáltan mindenki imádni fogja!

Kicsik és nagyok örök kedvence a rántott hús - és ezt az ételt soha nem lehet megunni! Néha azonban nem árthat hátat fordítani a hagyományoknak, hiszen új alapanyagok felhasználásával teljesen  új dimenzióba emelkedik például a rántott hús. Sőt,  némi kreativitással tovább fokozhatod a gasztronómiai élményt.

Egy kis változtatással fantasztikus ropogós bundát varázsolhatsz a húsod köré. Mutatjuk a trükköt, amivel elkápráztathatod az egész családodat!

Extrán ropogós rántott hús

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé
  • liszt
  • tojás
  • só, bors
  • kruton (levesbetét)
  • sütéshez kevés zsiradék
  • Így készítsd:

  • Vágd fel a csirkemellet kb 2 ujjnyi vastag csíkokra.
  • A liszthez keverd hozzá a sót és a borsot.
  • A tojásokat verd fel habosra.
  • A krutonokat  durva morzsává törd össze.
  • A panírozás már a klasszikus sorrendben történik: liszt, tojás, krutonmorzsa.
  • Végül kevés, forró olajban süsd aranybarnára.
  • Papírtörlővel itasd le a felesleges zsiradékot.
  • Mártogatóssal, ketchuppal tálald!

    Zseniális köreteket szervírozhatsz mellé:

    -tepsis krumpligolyó

    -sült krumpli olaj nélkül

    -sült zeller

     

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.