5°C
9°C

Miklós névnapja

RETRO RÁDIÓ

Ne süss pogácsát húsvétra, mutatunk egy sokkal egyszerűbb finomságot

Ne süss pogácsát húsvétra, mutatunk egy sokkal egyszerűbb finomságot
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 03. 25. 12:30

Húsvétkor illik valami finomsággal várni a vendégeket, no és persze a locsolókat. A pogácsa megsütése azonban nem egyszerû feladat. Mutatunk egy könnyebben elkészíthetõ ropogtatni valót.

A leveles tészta igazi Jolly Joker a konyhában. A legjobb, ha mindig lapul belőle egy zacskóval a hűtőben, mert bármikor előkaphatod és ezerféle finomságot készíthetsz belőle.

Most húsvétkor is jól jöhet, hisz pillanatok alatt elkészítheted ezt a sós rudat, és az asztalra teheted.

1. Terítsd ki a tésztát és fektesd rá a sonka vagy a baconszeleteket.

2. A sonka mentén vágd fel a tésztát, és mindegyiket csavard meg.

3. Kend meg a tésztát felvert tojássárgájával. Majd told a tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe. Süsd 15-20 percig, míg mindegyiknek szépen megpirul a teteje.

TIPP!

Akár egy kis reszelt parmezánnal is megszórhatod!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.