RETRO RÁDIÓ

Ennél könnyebben még sosem aprítottál csirkét - így a leghatékonyabb!

Ennél könnyebben még sosem aprítottál csirkét - így a leghatékonyabb!
FÁB
Szerző
FÁB
Létrehozva2016. 02. 14. 12:20

Sokkal egyszerûbb, tisztább és praktikusabb ez a megoldás, mint ahogyan eddig veszõdtél a feladattal. Ki kell próbálnod!

Amikor salátát, rakott tésztát vagy például melegszendvicset készítünk csirkével, akkor az egyik legmacerásabb feladat az, hogy gyorsan és könnyen apró foszlányokra szedjük a húst, melyet aztán elosztunk az ételben. Most eláruljuk, mi a legegyszerűbb módja ennek az egyébként babráló és vacakolós feladatnak.

1. A megsült csirkét kissé hagyd hűlni, de csak annyira, hogy a műveletkor még meleg legyen.

2. Egyik kezeddel vagy egy villával tartsd stabilan a csirkemellet, másik kezeddel pedig ragadj villát. A villa hegyét szúrd bele a húsba, majd a szálaknak megfelelő irányban szántsd végig a húson, mintha egy kis gereblye lenne.

3. Amikor megtelik a villa hússal, szedd le róla a falatokat, majd folytasd a "gereblyézést", míg megfelelő mennyiség nem áll a rendelkezésedre.

A fel nem használt húsmennyiséget a hűtődben 3-4 napig, mélyhűtőben pedig akár 3 hónapig is tárolhatod, ezzel a módszerrel pedig nem csak gyorsan tudod elvégezni a húst aprítását, de kezed és a konyhapult is tiszta marad.

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.