RETRO RÁDIÓ

Imádják a gyerekek a legújabb rántott húst! Így változott a panír

Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2015. 10. 25. 10:28

Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricába panírozva. Ennek még a legválogatósabb lurkó sem tud majd ellenállni!

A rántott csirke nagy sláger a gyerekek körében, de ha a másik nagy kedvencükkel, a pattogatott kukoricával együtt készíted, egyszerűen visszautasíthatatlan!  Ez a fantasztikus rántott hús nemcsak finom, de egészséges is!

Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricában

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • liszt
  • tojás
  • natúr pattogatott kukorica
  • só, fokhagymapor
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál olaj
  • Így készítsd:

  • Pattogtasd ki a kukoricát, kis sóval és fokhagymaporral együtt őröld durvára.
  • Vágd fel a csirkemellet  kis darabokra és sózd be.
  • Liszt, tojás, pattogatott kukorica sorrendben egyszerűen panírozd be a húsdarabokat.
  • Serpenyőben olvaszd össze a vajat és az olajat, majd kb.8 perc alatt süsd meg mindkét oldalát.
  • Köretnek szervírozhatsz mellé olaj nélkül sült krumplit vagy tepsis krumpligolyókat!

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.