Létrehozva: 2015.10.25.

Imádják a gyerekek a legújabb rántott húst! Így változott a panír

Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricába panírozva. Ennek még a legválogatósabb lurkó sem tud majd ellenállni!

A rántott csirke nagy sláger a gyerekek körében, de ha a másik nagy kedvencükkel, a pattogatott kukoricával együtt készíted, egyszerűen visszautasíthatatlan!  Ez a fantasztikus rántott hús nemcsak finom, de egészséges is!

Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricában

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • liszt
  • tojás
  • natúr pattogatott kukorica
  • só, fokhagymapor
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál olaj
  • Így készítsd:

  • Pattogtasd ki a kukoricát, kis sóval és fokhagymaporral együtt őröld durvára.
  • Vágd fel a csirkemellet  kis darabokra és sózd be.
  • Liszt, tojás, pattogatott kukorica sorrendben egyszerűen panírozd be a húsdarabokat.
  • Serpenyőben olvaszd össze a vajat és az olajat, majd kb.8 perc alatt süsd meg mindkét oldalát.
  • Köretnek szervírozhatsz mellé olaj nélkül sült krumplit vagy tepsis krumpligolyókat!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek