tóth gabi
A kukoricapelyhes rántott hús percek alatt elkészül, ráadásul jóval egészségesebb a hagyományosan panírozott társánál.
A rántott hús szinte minden családban nagy sláger, azonban a panírozás valószínű neked sem a kedvenc konyhai tevékenységeid közé tartozik. Egy nagyobb mennyiségű hús bepanírozása valóságos rémálom: a konyhád igazi csatatérré változik, és rettenetes olajszag terjeng mindenhol.
Felejtsd el a panírozást, a vele járó káoszt és az olajszagot!
Forgasd meg a húst inkább kukoricapehelyben!
Nézd meg, így készül, egyszerűbb mint gondolnád:
3-Ingredient Honey Mustard Cornflake Chicken
Posted by BuzzFeed Food on 2015. október 9.
Hozzávalók:
Így készítsd:
Köretnek remekül illik hozzá az olaj nélkül készült sült krumpli, vagy a tepsis krumpligolyók,de akár egy jó mártogatóssal is kínálhatod.
Tipp