RETRO RÁDIÓ

Eper csokifondüvel

Eper csokifondüvel
Nagy Márta
Szerző
Nagy Márta
Létrehozva2015. 05. 04. 20:44

A legkirályabb tavaszi desszert egyben a legegyszerûbb is! Mártogass friss epret olvadt csokiba!

Hozzávalók:

  • 1/2 kg eper
  • 1 tábla fehér csoki
  • 1 tábla keserű csokoládé
  • 2 X 1/2 dl tejszín
  • hurkapálca
  • Így készül:

    1. Az epret alaposan mosd meg, a szemeket tűzd rövid hurkapálcára. 

    2. A kétféle csokoládét tördeld össze, külön-külön edényben vízgőz felett olvaszd fel, majd mindkettőt engedd fel egy kevés tejszínnel.

    3. Az előkészített epret langyos csokoládékrémekkel kínáld.

     

    Holnap se maradj epres desszert nélkül!  Egyetlen marék eperből 10 perc alatt csodát varázsolhatsz! Katt ide a szuperreceptért!

    És az epervirágot ismered? Nem, nem az eper virágját, hanem az eperből készült rózsát! Lepd meg vele, akit nagyon szeretsz! Katt ide!

     

     

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.