EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.12.

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy szemérmetlenül hazudik

Vannak, akik csak egyszer-egyszer füllentenek, ők azonban nagypályás hazudozók. Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik is ők!

Kétségtelen, hogy egy-egy kisebb füllentés, az igazság időnkénti elhallgatása hozzátartozik a mindennapokhoz, azonban vannak, akik már-már sportot űznek mindebből. De ki az, aki a legtöbbet hazudik? Nos, három csillagjegy is van, aki elviheti a pálmát, mutatjuk is, kik ők!

beszélget, beszélgetés, társalog, barátság, vélemény, Pexels
Velük vigyázz: nem tudhatod, ez a 3 csillagjegy mikor mond igazat és mikor nem  Fotó: Pexels

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb hazudozók

Ikrek

E kettős személyiségű csillagjegy szülöttei a manipuláció, a megtévesztés nagymesterei, emiatt pedig olyan finom szövésű a hazugságok hálója, ami körülveszi őket, hogy elsőre észre se veszed! Ők azok, akik gyakorlatilag bármit képesek bárkivel elhitetni, és ez pont annak köszönhető, hogy kettősségüknek hála bárkivel megtalálják a közös hangot. Sajnos azonban van, amikor olyannyira túlzásba viszik az Ikrek, hogy a hazugságaik végül kártyavárként omlanak le körülöttük.

Mérleg

Igen, a Mérlegek egyensúlyra és harmóniára törekednek, ez azonban nem zárja ki, hogy ne hívnák olykor-olykor segítségül a hazugságokat. Sőt! Sármjuknak köszönhetően minden egyes szavukat elhiszed, ráadásul vannak olyan kreatívak, hogy képesek is egész átláthatatlan hazugságokat kieszelni, ha a szükség úgy kívánja. 

Halak

Noha elsőre vétlennek tűnhetnek, ne tévesszen meg a látszat! Mivel a Halakat az érzelmeik irányítják, hazugságaikkal képesek úgy irányítani bármilyen beszélgetést, hogy ők tetszeleghessenek az áldozat szerepében. Ha pedig egy Halakat szembesítesz azzal, hogy nem mondtak igazat, esetleg tévedtek, készülj fel arra, hogy rögtön másokat fognak hibáztatni, és újabb hazugságokkal árasztanak el, csak hogy kikerüljenek szorult helyzetükből.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek