Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.08.

3 csillagjegy, akinek ideje elengedni a régi sérelmeket

Vannak, akik csak úgy tudnak továbblépni az életben, ha megbocsátanak. Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik is ők!

Fejlődni, napról napra, hétről hétre jobbnak lenni: ez az ember célja. Na de miben kell változnom? Sokszor segíthet ezen kérdés megválaszolásában az asztrológia: csillagjegyünk ugyanis felfedi hibáinkat, tökéletlenségeinket. Most azokat vesszük górcső alá, akik nehezen engedik el a múlt sérelmeit, nehezen bocsátanak meg, pedig valójában nekik lenne erre a legnagyobb szükségük: a múlt lezárásával ugyanis készek lennének végre továbblépni. Hogy kik is ők? Most eláruljuk!

barátság, összetartás
3 csillagjegynek épp itt az ideje, hogy bocsánatot kérjen és adjon egyaránt  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek ideje megtanulni megbocsátani

Skorpió

E jegy köztudottan nehezen engedi el a régi sérelmeket. Nehezen nyílik meg mások előtt, sok falat húz fel maga köré, épp azért, mert fél a sérüléstől, ha azonban valakit közel enged magához, annak teljesen kitárulkozik. Épp ezért képtelen túltenni magát azon, ha ezen sérülékeny állapotával valaki visszaél, kihasználja, becsapja őt. Ha a bizalom odaveszett, azt szinte lehetetlenség újjáépíteni – vallja, pedig igenis könnyebb lenne az élete, ha néha képes lenne engedni a bosszúszomjából és a haragjából, és eltemetni a múlt sérelmeit.

Bika

Az állhatatos, makacs Bika bizony épp ezen tulajdonsága miatt engedi el nehezen a múltat. Ha úgy érzi, becsapták, elárulták, képes teljesen bezárkózni, megkövülni, és ragaszkodni ahhoz a sértettségérzethez, ami aztán szépen lassan megmérgezi őt is. Ha el tudná engedni a múlt sérelmeit, a Bika sok tehertől szabadulhatna meg, végre fellélegezhetne, és könnyebben tekinthetne a jövő felé.

Rák

A rendkívül érzékeny, érzelmes Rák könnyedén kitárulkozik másoknak, ez azonban sajnos azt is jelenti, hogy ugyanilyen könnyedén meg is sérülhet, ha valaki visszaél a bizalmával. Ha ez történik, a Rák jellemzően visszahúzódik a páncéljába és rendkívül sokáig ott is marad. Nehezen teszi túl magát a fájdalmán, épp azért, mert mindent mély érzelmekkel él meg. Ez persze azt is jelenti, hogy a továbblépés is időigényes számára. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek