EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.06.

3 csillagjegy, aki azt szeretné, hogy mindig igaza legyen

Vannak, akik nem tudják még elképzelni sem, hogy ne nekik legyen igazuk. Mutatjuk, mely csillagjegyekre jellemző mindez a leginkább!

Alighanem a te baráti körödben is van olyan, aki nem tudja elviselni, ha nem neki van igaza, ha más kerül ki győztesen egy vitából, vagy egyszerűen ha bebizonyosodik, hogy valamilyen témában – legyen az bármily lényegtelen – tévedett. Most felfedjük, kik azok, akiknek a csillagjegye már jó előre árulkodik arról: nem szereti, ha azt hiszik róla, hogy rosszul tudott bármit is.

beszélget, beszélgetés, magyaráz, érvelés, érvel
Egyes csillagjegyek képtelenek elviselni, ha nem nekik van igazuk  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek beismerni: tévedtek

Oroszlán

Aligha meglepő, hogy a Nap uralta oroszlánnal kezdjük ezt az összeállítást. E jegy szülöttei megingathatatlan magabiztossággal rendelkeznek. Született vezetők, akik élvezik a rivaldafényt, és ebbe bizony az is beletartozik, hogy ha bárkinek kérdése van, hozzájuk forduljon. Ők azok, akik ugyan hatalmas tudással vannak felvértezve, de ha épp nem, akkor is képesek színlelni, hogy igen – jobb ez számukra, mint beismerni "hiányosságukat". Még akkor is kiállnak egy döntésük mellett, ha ők maguk is rájönnek, hogy az rossz volt. Élnek-halnak a heves vitákért, no meg azért, hogy abból ők kerüljenek ki győztesen.

Szűz

Az analitikus szűz szeret mindent alaposan kielemezni, minden apró részletet, változót megvizsgálni, figyelembe venni, emiatt úgy képzeli: tévedhetetlen. Természetesen senki sem az, még ez a tökéletességre törekvő jegy sem. Ráadásul ők azok, akiknek minden helyzetben kell valami plusz információt a témához fűzniük, legyenek akár egy céges értekezleten, akár egy családi összejöveteleken. Ha nem övék az utolsó szó, ha nem ők szolgáltak a legtöbb információval, ha nem világítottak rá valamilyen hibára, már-már rosszul érzik magukat. Teljes meggyőződéssel állnak ki a saját véleményük mellett, nem félnek hangot adni neki, ugyanis elképzelni sem tudják, hogy bármilyen téren is hiba csúszhat a számításaikba.

Vízöntő

Az innovatív Uránusz uralta Vízöntő mindig készen áll egy frissítő vitára: ő az, aki folyamatosan tanul, folyamatosan új információkat szív magába, és nem rest megosztani a tudását, kiváltképp, ha valaki félreinformált a környezetében. Érdekes kettősség jellemzi őket: egyrészről kellőképp nyitott gondolkodással rendelkeznek ahhoz, hogy más nézőpontjába belehelyezkedjenek, ugyanakkor mégis elég határozottak ahhoz, hogy megvédjék a saját igazukat, és akár órákon keresztül is vitatkozzanak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek