EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.05.

Csillagjegyek, amelyek katasztrofális párokat alkotnak

Ők azok, akik tönkretehetik egymás életét.

Az asztrológia már régóta nyújt lenyűgöző betekintést a különböző személyiségjegyekbe, valamint, a párkapcsolatokba is. Míg ugyanis egyes csillagjegy párok együtt harmonikus kapcsolatot hoznak létre, addig mások inkább viharosat, ha nem egyenesen katasztrofálisát. Az alábbiakban most azokat a csillagjegyek párokat mutatjuk be, amelyek tagjai egyszerűen nem illenek egymáshoz.

Astrology,zodiac,Signs,,dreams
Ezek a csillagjegyek katasztrofális párokat alkotnak / Fotó: Dzhulbee /  Shutterstock

Kos és Rák

A Kos, akit a Mars ural, tüzes, impulzív és kalandvágyó. A Hold által irányított Rák viszont érzelmes, gondoskodó és otthonszerető. Amikor ez a két jegy egymásra talál, az alapvető különbségeik jelentős súrlódást okozhatnak, a Kos igénye az izgalomra ugyanis ütközik a Rák biztonság és stabilitás iránti vágyával. Ez a duó gyakran küszködik a kommunikációval, ami félreértésekhez és érzelmi zűrzavarhoz vezethet.

A Kos a Rák érzékenységét nyomasztónak találhatja, míg a Rák érzéketlenségként tekinthet a Kos merészségére. Az érzelmi szükségletek és temperamentumok eltérése állandó konfliktusokhoz vezethet, ami megnehezíti számukra a közös nevező megtalálását.

 

Bika és Nyilas

A Bika, a Vénusz által uralt föld jegy, nagyra értékeli a stabilitást, a kényelmet és a rutint. A Nyilas, a Jupiter által uralt tűz jegy viszont kalandra, szabadságra és újdonságra vágyik. Ezek az ellentétes vágyak feszültséggel és kielégítetlen elvárásokkal teli kapcsolathoz vezethetnek. A Bika következetesség iránti szeretete fojtogatónak tűnhet a szabad szellemű Nyilas számára, aki folyamatosan új élményeket keres.

Ennek a duónak az eltérő életmódja és prioritásai félreértésekhez és nehezteléshez vezethetnek. A Bika megbízhatatlannak láthatja a Nyilast, míg a Nyilas a Bikát túlságosan birtoklónak. Képtelenek összehangolni a céljaikat és a vágyaikat, ami viharos kapcsolatot eredményezhet.

 

Ikrek és Skorpió

Az Ikrek, a Merkúr által uralt levegő jegy, társaságkedvelő, kíváncsi és könnyed, míg a Skorpió, a Plútó által uralt víz jegy intenzív, titokzatos és szenvedélyes. Ez a kombináció robbanásveszélyes lehet, mivel az ellentétes személyiségük gyakran ütközik egymással. Az Ikrek változatosság és társadalmi interakció iránti igénye miatt a Skorpió bizonytalannak és féltékenynek érezheti magát.

A Skorpió mélysége és az érzelmi kapcsolat iránti igénye túlterhelheti a gondtalanabb Ikreket. Ez az egyensúlyhiány bizalmi problémákhoz és hatalmi harcokhoz vezethet, ami megnehezíti számukra egy harmonikus kapcsolat fenntartását. 

 

Oroszlán és Bak

Az Oroszlán, a Nap által uralt tűz jegy, karizmatikus, ambiciózus és szeret a reflektorfényben lenni. A Bak, a Szaturnusz által uralt föld jegy, fegyelmezett, gyakorlatias, és inkább a színfalak mögött dolgozik. Ez a párosítás hatalmi harcokhoz és összecsapásokhoz vezethet a prioritások és értékek miatt. Az Oroszlán csodálat és elismerés iránti igénye ütközhet a Bak komoly és visszafogott természetével.

A Bak az Oroszlánt énközpontúnak, míg az Oroszlán a Bakot túlságosan merevnek és megközelíthetetlennek láthatja. Az élethez és a célokhoz való eltérő hozzáállásuk szétválhat, ami megnehezíti számukra, hogy támogassák egymás álmait. 

 

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek