Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.17.

Három csillagjegy, aki képtelen elviselni a magányt: kapcsolatból kapcsolatba lépne

Van, aki egyszerűen amint kilép egy kapcsolatból, máris belép egy másikba. Egyszerűen akadnak csillagjegyek, akik rohannak a párkapcsolat felé, és egy pillanatra sem hajlandóak lassítani.

Az asztrológia jellemünk számos kérdésére adhat választ. Horoszkópunk segítségével például azt is megtudhatjuk, miért van az, hogy míg valaki élvezi a szingliséget, hagy időt az érzelmek lecsengésének és az új érzelmek kialakulására, más mintha folyamatosan rohanna az újabb szerelem felé, mintha a tatár üldözné. Ennyire rémisztő egyes csillagjegyek számára a magány? Netán más áll a háttérben? Most ezekre a kérdésekre keressük a választ!

Concept,Of,Love,Compatibility,Between,Zodiac,Signs,And,Finding,Perfect
Vannak csillagjegyek, akik gondolkodás nélkül rohannak egy új kapcsolat felé, és már az első randin az együttélést tervezik / Fotó: Kaspars Grinvalds / Schutterstock (Illusztráció)

3 csillagjegy, aki rohan az újabb és újabb kapcsolatba

Kos

A Kosokat a Mars, az izgalom, a tettek bolygója uralja, így nem csoda, ha sokszor meggondolatlanok, hevesek, impulzívak, és emiatt már akkor beleugranak egy kapcsolatba, amikor még nagyon nem kellene. Ráadásul elemük a tűz, emiatt garantált, hogy először cselekszenek, és csak később gondolkodnak. Ez azzal is jár, hogy bizony sokszor hagyják figyelmen kívül azokat a jeleket egy kapcsolat elején, melyek arra utalnak: talán leendő partnerük koránt sem olyan jó fogás, mint amilyennek elsőre tűnik.

Mérleg

A Mérlegek uralkodó bolygója a folyamatosan szerelemre és szépségre vágyó Vénusz, így e jegy szülöttei hajlamosak a kelleténél hamarabb elkötelezni magukat.. Gyakorlatilag azonnal partnerre vágynak: náluk a késlekedés egyet jelent az egyedül, a másik nélkül töltött pillanatok számának indokolatlan növelésével. Ráadásul sajnos a Mérlegek hajlamosak rosszul választani partnert. Ahelyett ugyanis, hogy gondosan megnéznék, ki az, aki a legjobban illene hozzájuk, találnak szinte az első jelentkezőben egy-két olyan tulajdonságot, ami nekik szimpatikus, és erre építik fel az egész kapcsolatot. Persze néha a szerencse kedvez nekik, de jellemzőbb, hogy egy idő után rájönnek a hibájukra, és kezdhetnek mindent elölről.

Halak

Ó, az álmodozó Halak! Ez az a jegy, aki megpillant valakit, és máris érzi a szikrát, ami hamarosan már nem is szikra, de valóságos tűz, sőt, egy idő után már az esküvői harangok szólnak – igen, továbbra is csak a Halak fejében! Romantikusok és idealisták, akik gyakran töltenek el először csak egy éjszakát újdonsült partnerükkel, aztán egy egész napot, aztán már nem is nagyon akarnak külön lenni – holott még mindig csak pár napja ismerik egymást. Persze lakva ismerszik meg az ember, de ez a fajta hozzáállás bizony sok csalódáshoz vezethet.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek