EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.08.03.
Módosítva: 2024.08.04.

Megelevenedett Disney-hercegnők: e három csillagjegynek aranyból van a szíve

Ők a megtestesült jóság. Eláruljuk, mely csillagjegyek a legtisztábbak.

Vannak, akikből egyszerűen sugárzik a jóság, mintha tisztábbak lennének a nap fényénél is. Természetesen minden embernek vannak jó és rossz tulajdonságai, azonban van három csillagjegy, akinél mintha előbbi könnyedén túlragyogná az utóbbit. Eláruljuk, kik ők!

Horoscope,Chart,And,Astrology.,Future,Love,And,Numerology
Fotó: Andrey_Popov / .shutterstock

Tiszta szívű csillagjegyek

Mérleg

Egy Mérleggel nem lehet vitába keveredni: ő az, aki mindig a jót akarja, méghozzá mindenkinek. Ő aztán nem fog senkinek keresztbe tenni, senkinek kedvezni más kárára. Béke és egyensúly: ezt akarja elérni mindig és mindenhol. Sajnos épp ezt a jóságát hajlamosak egyesek kihasználni…

Nyilas

A szerencsés Nyilas nem csak a világot akarja jobbá tenni, amellett, hogy innovatív, újító szellemű, az igazságtalanságot sem bírja, így kész bárhol és bármikor kiállni az elesettek mellett. Ráadásul sikereivel sem fukarkodik: megosztja azt másokkal. Sajnos azonban hajlamos a baljós jelek felett elsiklani, így olyanokat is közel engedni magához, akik kihasználják őt.

Rák

Aligha meglepő, hogy az érzelmes és gondoskodó Rák is felkerült erre a listára. Ő az, aki mindig melletted van, aki mindig támogat, aki mindig meghallgat, és át is érzi a gondjaidat, ahogy örömeidet is. Épp ezért nyílik meg a Rákoknak mindenki oly könnyedén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek