EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.08.07.

Velük a legjobb: ez a négy csillagjegy házasságra született

Ne késlekedj! Nincs mese, ha a párod e négy csillagjegy valamelyikébe tartozik, irány az oltár!

Természetesen minden csillagjegy szülöttei közt lehetnek nagyszerű partnerek, akikből kiváló férjek vagy feleségek lesznek, és e négy csillagjegy törvény által is szentesített kapcsolata is zátonyra futhat. Ugyanakkor ők azok, akik horoszkópjuknak köszönhetően olyan alapvető értékekkel rendelkeznek, hogy azt kell mondjuk: ha haboznál, ne tedd, tökéletes házastárs válik belőlük! Most eláruljuk, kikről is van szó!

házasság, esküvő, szerelem, kapcsolat, csillagjegy, horoszkóp
Négy csillagjegy egyértelműen házasságra született  Fotó: Pixabay

Csillagjegyek, akikből a legjobb férj vagy feleség lesz

Bika

A föld elemű Bika a stabil kapcsolatok híve. Megbízható, két lábbal áll a földön, ha elhatározza megát, akkor azt nem veszi félvállról. Ráadásul mivel uralkodó bolygója a szépségért és a szerelemért felelős Vénusz, nagyra értékeli a romantikát, és biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatotokat helyezi előtérbe minden esetben. Persze a Bikák makacsok, nyakasak, nehezen engednek, ami konfliktusokhoz is vezethet, ugyanakkor épp ez a makacsság biztosítja azt, hogy ők aztán garantáltan nem dobbantanak az első felmerülő probléma után.

Skorpió

A víz elemű skorpió intuitív, érzelmekkel teli, mélyen romantikus, aki vágyakozik a szerelemre. Születésétől fogva azt szeretné, hogy legyen valaki mellette, és ő is ott lehessen valaki mellett; hogy megoszthassa az örömeit és a bánatait, a sikereit és persze a kudarcait is. Noha a Skorpiók nehezen nyílnak meg mások előtt, valójában a legmélyebb vágyuk az, hogy ráleljenek a lelki társukra, így kijelenthetjük róluk: házasságra teremtették őket. Épp ezért nehezen választanak partnert, ha azonban szerelembe esnek, náluk nincsenek felszínes érzelmek! Ráadásul mivel egyik uralkodó bolygójuk a Mars, szenvedélyes partnernek bizonyulnak az ágyban!

Mérleg

A levegő elemű Mérleg rendkívül intellektuális, kreatív, ugyanakkor álmodozó és romantikus is. Noha nehezen döntenek, amikor párválasztásról van szó, imádnak szerelmesnek lenni, és kétségtelenül ekkor a legboldogabbak. Ráadásul a szerelem és a szépség bolygója, a Vénusz vezeti őket, ami miatt a romantika rendkívül fontos számukra az életben.

Oroszlán

A tűz elemű jegyek közül egyértelműen az Oroszlán a legjobb választás: szenvedélyes, energikus, ugyanakkor (ellentétben az ugyancsak tűz elemű Nyilassal és Kossal) az Oroszlánnál ez a tűz nem alszik ki egykönnyen, hanem hosszan lobog. Ráadásul az Oroszlánok nem csak házasságra vágynak, de családra is, gyerekekre. Hatalmas szívük van, ugyanakkor erősek is, hogy védelmezzék a kapcsolatot, és a nehezebb időkben se hagyják darabjaira hullani a házasságukat. Igen, talán picit túl sokat flörtölnek, ugyanakkor ha elkötelezik magukat, azt végtelenül komolyan veszik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek