Létrehozva: 2024.08.05.

Magyarország főboszorkánya megsúgta: Ezekre a csillagjegyekre fog rátalálni a szerelem augusztusban

A nyár a kikapcsolódás és a pihenés mellett a szerelmeseknek kedvez igazán a szegedi főboszorkány szerint. Most mindenkinek a számára megnyílik a lehetőség, hogy élete pozitív fordulatot vegyen és bekopogtasson hozzá a boldogság, de vannak csillagjegyek, amik különösen fogékonyak.

Az augusztus az Oroszlánok számára tartogatja a legnagyobb sikereket Szegedi Erika szerint. Magyarország főboszorkánya azt jósolja, hogy nemcsak a szerelemben, de a pénzügyek terén is óriási fordulatokra lehet számítani a nyár utolsó hónapjában.

2024072_Szegedi Erika__MK_MW_bulvar_06
Az igaz szerelmet látja a lapokban Szegedi Erika Fotó: Mate Krisztian

Senki ne csüggedjen, mert ez nem azt jelenti, hogy csakis az Oroszlánokat fogja tenyerén hordozni a sors. A nyár szinte mindenkinek az életében a szerelemről fog most szólni, különösen a Nyilasnak és az Ikreknek. Sokan vannak, akik régóta keresik az igazit. Most végre alkalom nyílik rá, hogy igazi társra találjanak

- mondja sejtelmesen Erika, aki úgy látja, hogy idén nyáron szinte mindenkinek az álma valóra fog válni. 

A kártyalapokból azt olvassa ki a főboszorkány, hogy most érdemes nyitottnak és befogadónak lenni, mert a csillagok állása most nagyon kedvezően hat a szerelmi életre. Azért mindenkit óvatosságra int, mert sok esetben az új partner nem olyan, amilyennek elsőre mutatja magát. A nagy lendület után hamar felszínre kerülnek a problémák, ezért a főboszorkány mindenkit óvatosságra int.

Az egyes csillagjegyekre külön-külön is kértünk jóslatot tőle:
Oroszlán: Az idei év abszolút nyertesei ők, hiszen a szerelemben és a pénzügyekben is egyaránt szerencsés fordulatok mutatkoznak az életükben. Hosszú idő után végre beköszönt a régóta várt nyugalom az életükbe.
Szűz: Nagyobb figyelmet kell szentelniük arra, hogy önmagukat adják. Hajlamosak megjátszani magukat, hogy jó fényben tündököljenek, de ez most számukra nem a helyes út.
Mérleg: Az utóbbi időben a mérleg nyelve inkább a munka irányába billent. Érdemes ezen most változtatni, ha boldogságról álmodnak.
Skorpió: A legfontosabb, hogy nyissanak a világ felé, mert csak így érhetnek célba. Legyen szó munkáról vagy szerelemről, az őszinteség az, ami célba juttatja őket.
Nyilas: A vakmerőségük most veszélybe sodorja őket. Legyenek kicsit visszafogottabbak, és be fog kopogtatni az életükbe a régóta várt boldogság.
Bika: Számukra a megfontoltság a kulcsa a célba érésnek. Ne hamarkodják el a döntéseiket, és ebben a hónapban ne ugorjanak bele új kapcsolatba, mert nem jött még el az ő idejük.

Az augusztus a szerelemről szól a főboszorkány szerint Fotó:pexels.com

Ikrek: Sikertelenség jellemezte az elmúlt éveiket. De ne csüggedjenek, mert már nem sokáig kell kitartaniuk, a nyár során elérkezik az ő életükbe is a régen várt fordulat.
Rák: Legfőbb erényük, hogy családcentrikusak. Továbbra is ez vezérelje őket az úton. Nem szabad elhamarkodott döntéseket hozniuk és a változás útjára lépniük. A régi jól bevált dolgok jelentik számukra a boldog jövőt.
Bak: Munka, munka, munka! A karrierüket helyezték mindig a párkapcsolatunk elé, és hatalmas sikereket értek el. Ezen most sem szabad változtatniuk, mert ha ezt az utat járják, akkor a jövőben is sikeresek lesznek.
Vízöntő: Számukra nem alkalmas az idő a nagy változásokhoz. Becsüljék meg a jól bevált dolgokat, mert így fogja csak siker koronázni az útjukat.
Halak: Hajlamosak sodródni az árral, de ez most különösen veszélyes lehet számukra. Érdemes több figyelmet szentelniük azoknak az embereknek, akik igazán fontosak a számukra, mert különben elveszíthetik őket.
Kos: Kicsit feje tetejére állt az életük, mert ismét útjukba sodorta a sors azt az embert, akivel boldogok lehetnek. Ha párkapcsolatban élnek, akkor ez bonyodalmat okoz, és a lelkükben egy kisebbfajta káosz kezd eluralkodni, de a végén rájuk talál az igaz szerelem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek