INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.08.

Ez vár ránk a nyáron Szegedi Erika főboszorkány szerint, ez a csillagjegy az abszolút győztes

Nyár, kánikula és felfokozott érzelmek jellemzik majd a következő hónapokat. Még az is szerelembe esik, aki nem is akar. Főként az Oroszlánok vigyázzanak a szívükre!

Berobbant a nyár és intenzív érzelmekben gazdag hónapok elé nézünk, állítja Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya. Még azokat is eltalálja Ámor nyila, akik már rég lemondtak róla, hogy párra találnak. A Vénusz és a Mars, az erotika két bolygója hatással lesz ránk, amit egész nyáron érezni fogunk, ráadásul ezt a Merkúr és a Jupiter tovább erősíti. A Szaturnusz lesz a nyár folyamán az egyetlen bolygó, ami negatív energiákat hoz, de ez most kevésnek fog bizonyulni. Ereje eltörpül a mindent elsöprő pozitív hatások mellett. Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, a következő hónapok izgalmas változásokat és mély érzelmeket ígérnek.

Az Oroszlánokat fogja leginkább a tenyerén hordozni a sors a nyár folyamán a főboszorkány szerint Fotó:Ripost

Az Oroszlánokat fogja leginkább a tenyerén hordozni a sors a nyár folyamán. Számukra nemcsak a szerelemben lesznek pozitív változások, hanem az élet minden területén sikeresek lesznek. Bármibe belekezdenek, az arannyá válik. Így nekik ki kell használniuk ezt az időszakot, mert ez egy vissza nem térő alkalom, hogy akár az egész életüket megváltoztassák.
De a többi csillagjegy szülöttei sem panaszkodhatnak a főboszorkány szerint. A nagy változások időszaka veszi kezdetét a szerelemben.
Ez nem minden esetben jelenti azt, hogy új partner toppan be az életébe. Esélyt kapnak a kihűlt régi kapcsolatok is, melyek újra fellángolhatnak. A Vénusz és a Mars hatására forró pillanatokban és zavartalan boldogságban fog bővelkedni a nyár. A tartós kapcsolatokban újra fellángol a szenvedély. A szex a régi partnerrel is olyan jó, mint még soha. Jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak, így a szinglik válogathatnak a lehetőségek közül, amit élveznek és ki is használnak.

Van azonban három csillagjegy, az ő számukra a szakítás hozza meg a boldogságot és az új kezdetet. A párkapcsolatban élő Vízöntők számára az Uránusz hozhat változást. Ráeszmélnek, hogy a kapcsolat, amiben élnek, visszahúzza őket. Szabadságra és több függetlenségre van szükségük.

A Skorpió párkapcsolatában jelentős változás következik be. A Skorpiók a Szaturnusz és a Plútó hatása átformálják az érzelmi életüket. A szakítással azonban új lehetőségek kínálkoznak, és meg fogják találni azt, akivel jól működhet a párkapcsolat.

A Halak szerelmi életét felkavarja a Szaturnusz. A párkapcsolatban élők számára eljött a szakítás ideje. Terhesnek kezdik érezni a partnerüket, és inkább a lezárás mellett döntenek. Ne bánják: ahol bezáródik egy ajtó, ott kinyílik egy másik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek