Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.17.

Ennek a négy csillagjegynek szenvedélyt és romantikát hoz a Vénusz és a Mars

A Vénusz és a Mars energiái ismét izgalmakat hoznak az életedbe, szerelmet és romantikát is ígérnek egyes csillagjegyeknek. Te közéjük tartozol?

Szeptember 24-29 között a Vénusz  és a Mars szextil kapcsolatban, azaz pozitív fényszögben lesz. Ez bizony szenvedélyt, romantikát szerelmet hoz az emberek életébe. Érdemes megfigyelni ilyenkor, hogy mennyi minden történik a párkapcsolatokban. Kinek, milyen kaland lehetősége nyílik meg, milyen változatossá válik hirtelen az élet. Pár napra igazi lendület, pezsgés alakul ki. Ennek a négy csillagjegynek pedig szenvedélyt és romantikát hoznak az égiek. Te közéjük tartozol?

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa / Shutterstock.com

Kos

Energikus leszel, szinte legyőzhetetlennek érzed magad. Energiáid megduplázódnak, és ezt a másik nem is szeretettel veszi. Szenvedély lobban a szívedben, és nem csoda, ha elkezdenek hemzsegni körülötted a férfiak. Ne állj most sem ellen, ami ebben a pár napban történik, az még hosszútávra is gyümölcsöző lehet. Bár, ezt neked nem is kell mondani. Nem szoktál te nemet mondani a a szerelmi kalandokra.

Oroszlán

Hónap végére egy kicsit visszaveszel a munkádból, megpihensz és ilyenkor a benned lévő szenvedély teret nyer. A Vénusz és a Mars most még rá is tesz egy lapáttal, kedveseddel eltölthetsz néhány igazán vad és szerelmes napot. Rád fér már, mert egy darabig a munka vitte el az energiáidat. Eljött a te időd, az ősz eleve kedvez neked a szerelemben, és a romantikában is. Menj sétáljatok nagyokat, ha pedig egyedülálló vagy menj el egy jót bulizni is! Még meglepetéseket is tartogathat a jó társaság.

Mérleg

Kreatív energiáid szárnyakat adnak, és ez nagyon jó hatással van az önbizalmadra. A bolygók is támogatnak szeptember végén, így lendületes, vidám leszel. Itt az ideje, hogy a másik nem felé kacsintgass. Nagy segítséget adnak ehhez az égiek, ne csodálkozz, ha vonzó partnerre lelsz. Légy vidám, és nyitott, besétálhat az életedbe egy igazán neked való társ. Romantika és a szenvedély rád is vár!

Bak

Menj ki a szabadba, élvezd az őszt, ha meghívást kapsz menj el egy jó társaságba. Kirándulj, vagy sportolj, minden jót tesz. A hangulatod végre emelkedett lesz, így aztán nagyobb az esély, hogy végre egy kis boldogság, és romantika kopogtat be az ajtódon. Merj bátran választani, ha arra kerül a sor, hallgass a szívedre, ne gondolkodj. Engedd meg magadnak a boldogságot, ne agyalj azon, hogy mennyire megfelelő a partnered. Egy kicsit engedd el a korlátaidat. Nem fogod megbánni. Még egy egy éjszakás kaland is becsúszhat most az életedbe. Rajtad múlik.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek