Létrehozva: 2022.11.13.

2023 a Mars éve lesz: szenvedélyes erők hatnak ránk

A Mars bolygó energiái vezetnek végig a 2023-as éven. Mit is jelent ez?

Szerző Sors Edina

A Mars bolygó az erő és a szenvedély, a harc, és a háború princípiuma, a Kos és a Skorpió csillagjegyek uralkodója. Ősidők óta úgy tartották, hogy olyan erőket ébreszt fel, mint a harc, a túlélés, a konfliktus, a düh, a cselekvés, a hősiesség, a versenyszellem, a férfierő, a szexualitás. Tűz energiájával lendületet, haladást, mozgás, dinamizmust jelent. Önmagad megvalósításának, kibontakozásának, önérvényesítésének segítő energiája.

Mars,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Shutterstock

Erő, és tettek

2023-ban ne csodálkozz, ha tele leszel elszántsággal, bátorsággal. A legjobbat hozhatja ki belőled, itt az ideje, hogy kezedbe vedd sorsodat, életedet. Mars erejének támogatásával csak rajtad áll, hogy hová jutsz el az életedben, felejtsd el a dolgok túlgondolását, halogatását, erre nem lesz idő. Eljött a tettek, cselekedetek éve. Ha az elmúlt években álmodoztál, terveztél, itt az ideje a döntésnek. Állj ki önmagadért, mutasd meg valódi arcodat. Őszinteséggel győztes lehetsz. Lehetőség nyílik az önmeghaladásra, fejlődésre. A Mars felnőtt, és felelős embert farag belőled, ne várd meg, amíg ezt a karma vagy a sors rendezi helyetted, tedd meg a lépéseket. Higgy a jövődben, a céljaidban, az elképzelésedben. Karrier területén sokaknak így nagy változást ígér ez az év. A tetterőt, és a céljaid eléréséhez szükséges szenvedélyt garantálja ez az év. Bűntudat nélkül ismerheted fel saját vágyaidat, szándékaidat, melyet utána lépések és tettek kísérnek majd. Állj ki azért, amiben hiszel! Ha nem nézel szembe ezzel az erővel, akkor bizony negatív aspektusait is megélheted. Ilyenkor félelemből, vagy önbizalomhiányból folyton visszafoghatod magad, korlátozhatod a Mars energiáinak áramlását, így az önmegvalósításod is elmaradhat. Háttérbe szoríthatod vágyaidat, igényeidet. Mások uralkodhatnak rajtad. Nehezedre eshet megvédeni magad. Ha átesel a ló másik oldalára, akkor agresszióval válaszolhatsz, te akarhatsz uralkodni mások felett. Ennek az energiának az egészségtelen kezelése blokkokhoz, sérülésekhez vezethet, vagy a múltból hozott blokkok és sérülések kerülhetnek felszínre. Ilyenkor türelmetlenséget, dühöt, erőszakot érezhetsz, melyek kiégéshez, depresszióhoz, cselekvésképtelenséghez vezethetnek. Engedd áramolni a Mars energiáit, segít a gyógyulásban. Az egyensúly nagyon fontos lesz ebben az évben. A Mars jelképezi belső harcodat, megmutatja, hogyan érd el, amit szeretnél, megmutatja, mi hoz tűzbe és mi hoz ki a sodrodból, hogyan fejezed ki dühödet és hogyan szabsz határokat, hogyan véded meg magad.

Szenvedélyes energiák, mit kezdj velük?

2023 minden téren tele lesz szenvedéllyel. Már a szó magában is izgalmas lehet, bár sok emberben különböző érzéseket, érzeteket hozhat fel. Lángra lobbantja a szexuális energiát, a benned lévő szeretetet, de ez csak az egyik aspektusa, mert ugyanez az energia hozhatja ki belőled a harcot, a dühöt és még az önmarcangolást is. Forgasd ezt az energiát a szexualitásba, kreativitásba, ha van partnered, az ágyban éld meg temperamentumodat. Igaz lesz az a mondás, hogy " Szeretkezz, ne háborúzz! " Ha olyan emberrel találkozol, aki vonz, szenvedéllyel tölt el a jelenléte, nyílt és egyenes, de kíméletlenül kritikus, vigyázz, mert könnyen konfliktusba keveredhetsz. Nem jó eszköz az agresszió, a kommunikációval és az értelmes párbeszéddel többre mész. Ha pedig a másik nem képviselője, ne játszmákba menj bele, ha megtalálod vele a közös nyelvet, még szerelembe is eshettek. Vess véget a rombolásnak, az önsorsrontásnak és tanuld meg a Mars erejét uralni, irányítani. Ez az év arra is tanít, hogy megtanuld saját hajódat kormányozni.

Összegezve

Ebben az évben elképzelhető több állásváltoztatás, vagy vállalkozások indítása, önmegvalósítás. Kapcsolatok terén szétválások és szenvedélyes kapcsolatok kialakulása, egészség területén is gyógyulhatnak régi krónikus betegségek, visszafojtás esetén viszont szorongás, depresszió jöhet létre. Egy bizonyos, hogy nem lesz mozdulatlan az év. Dinamizmus és lendület, valamint szenvedély kíséri végig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!