Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.08.04.

3 csillagjegy, akinek hamarosan komoly döntést kell hoznia a szerelméről

Változás van a levegőben. Pár csillagjegynek át kell értékelnie a dolgokat, és újra kell írnia pár korábban hozott döntést a szerelmi életét illetően. Hogy jobb vagy rosszabb irányba változik az ő és párja sorsa, már más kérdés…

Változtatni, megújulni nem feltétlenül rossz dolog. Persze néha ez a megújulás fájdalommal jár, de van, amikor egyszerűen úgy érezzük, tennünk kell egy lépést hátra, hogy jobban átlássuk az életünket, és rájöjjünk, mi az, ami jó, és mi az, ami nem. Most három csillagjegy szembesül azzal a helyzettel: súlyos döntést kell meghoznia a szerelmi életét illetően.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy
Lesznek csillagjegyek, akiknek komoly döntést kell meghozniuk a szerelmi életükkel kapcsolatban  Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Csillagjegyek, akik szerelmi élete hamarosan alapjaiban változik meg

Kos

A tüzes Kostól nem áll távol a szenvedély, sőt! Olyan vehemenciával veti bele magát egy kapcsolatba, mint senki más, ami rendkívül csábító, ugyanakkor azt is kell tudni, hevessége mellett e jegy rendkívül ragaszkodik a függetlenségéhez, a szabadságához is. Épp ezért egy idő után válaszút elé ér: feladja a függetlenségét, vagy lépjen tovább? Most a kosnak arra kell rájönnie: nem e kettő között kell választania, hanem az egyensúlyt kell megtalálni a szabadság és a kötöttség közt. Szembe kell néznie azzal, mit szeret igazán az életben, és ezt meg kell beszélnie a szerelmével is - ez az út a jövőbe.

Mérleg

Aligha meglepő, ha azt mondjuk: mivel a Mérleg mindig egyensúlyra törekszik, rengeteget tesz a békéért, a harmóniáért. Sajnos azonban ez gyakran azzal jár, hogy előtérbe helyezi a partnere vágyait, míg a magáét elnyomja, ami hosszú távon egy cseppet sem jó. Sok mérleg kapcsolatában pedig épp most jött el a pont, amikor (bocsánat a szóviccért) mérlegelnie kell, mi a fontosabb neki: önmaga boldogsága vagy pedig a kapcsolat stabilitása. Kemény kérdéseket kell feltennie - elsősorban önmagának. Igazán boldog vagy pedig csak kényelmes számára ez a kapcsolat?

Bak

Az eltökélt és határozott Bak képes megtenni bármit, amit a fejébe vesz. Sajnos azonban ha szerelemről van szó, ugyan hozza magával ugyanazt az elköteleződést, amit a munkájában is kamatoztat, de a karrierje ennek ellenére a legtöbbször előbbre való, mintsem a magánélete. Itt az idő megtalálni a kényes egyensúlyt e kettő között! És ez nem időbeosztás kérdése! El kell döntenie a jegy szülötteinek, mi is az, ami fontos számukra, sőt, egyáltalán látják-e magukat egy olyan jövőben, ahol a munkájuk és a magánéletük együtt él, együtt létezik? Nem állítjuk, hogy könnyű, de szükséges lépéseket kell megtenni a kapott válaszok után.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek