Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.24.

Csillagjegyek, amelyeknek van egy "sötét oldala" is

Ezek a jegyek a sötét személyiségükről is ismertek.

A csillagjegyek kapcsán a többség jobb szeret a pozitív tulajdonságokra fókuszálni, azonban néhány jegynek van egy úgymond "sötét oldala" is, amelynek megértése ugyanilyen fontos. Az alábbiakban most arról a négy csillagjegyről esik szó, amelyek a sötét személyiségükről is ismertek.

Mystical,Zodiac,Signs,From,The,Energy.,Neon,Blue,Color,Geometric
Ezek a csillagjegyek a sötét személyiségükről ismertek / Fotó: KDdesign_photo_video

1. Skorpió

A Skorpiók a heves és szenvedélyes természetükről ismertek: ez a szenvedély azonban időként már a megszállottság határát súrolhatja. Hajlamosak a titkolózásra és a manipulációra, amellyel gyakran elrejtik a valódi szándékaikat. A Skorpiók emiatt a sötét oldaluk miatt akár megbízhatatlannak is tűnhetnek. Ugyanakkor, a Skorpiók igen hűségesek, és védelmezik azokat, akiket szeretnek, sötét személyiségjegyeik pedig gyakran az árulástól való mély félelmükből fakadnak. 

 

2. Bak

A Bakok hihetetlenül motiváltak és ambiciózusok. A sikerre törekszenek, időnként pedig hűvösek, vagy épp könyörtelenek lehetnek. Az irányítás és a hatalom iránti igényük könyörtelenné és durvává teheti őket. A Bakok sötét személyiségjegyei azonban gyakran a célok könyörtelen hajszolásának a melléktermékei: emellett nagyra értékelik a kemény munkát és a fegyelmet, emiatt tűnhetnek időnként zárkózottaknak.

 

3. Ikrek

Az Ikrek az alkalmazkodóképességükről és kommunikációs készségeikről ismertek. Kettős természetük azonban néha már kétszínűvé teheti őket. Kiszámíthatatlanok és következetlenek lehetnek, amivel összezavarhatnak másokat, és bizalmatlanságot kelthetnek. Ez a kettősség azonban egyben lenyűgözővé is teszi az Ikreket, akik kíváncsiak és sokoldalúak, valamint mindig szívesen tanulnak és tapasztalnak meg új dolgokat. 

 

4. Halak

A Halak rendkívül érzelmesek és intuitívak. Ez az érzékenység viszont időnként arra késztetheti őket, hogy elmeneküljenek a valóság elől: ilyenkor álmodozással vagy más eszközökkel próbálnak meg elszökni a való élet problémáitól, amiatt pedig megbízhatatlannak tűnhetnek. A Halak érzelmeinek és empátiájának mélysége ugyanakkor páratlan. Egyedülálló képességük van arra, hogy mélyen megértsék a többi embert, és kapcsolatba lépjenek velük. 

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek